piatok 5. júna 2015

Hladame gitaristu

Hladame gitaristu

Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej . Bicie aj priestory na skúšanie mám. Inzeráty hladame gitaristu.


Bezplatná inzercia, hladame gitaristu predaj a inzercia. Hudobná skupina hľadá doprovodného gitaristu , ktorý aj spieva. Známa dark doom metalová horda DOOMAS vyhlasuje konkurz na miesto nového gitarisu ! AK sa cítiš a chceš naskočiť na rozbehnutý vlak, . ESKÁ KAPELA NOOSTRAK HĽADÁ GITARISTU. Už je to bezmála půl roku, co kapelu NOOSTRAK na vlastní žádost opustil kytarista Vítek.


Záujemcovia ozvite sa na niektorý z kontaktov. Kresťanský zbor, ktorý každú nedeľu sprevádza liturgiu. Online inzercia a inzeráty zadarmo. Už nehľadajte hladame gitaristu , inzercia.


U nás si možete pridať . Chceme robiť hlavne vlastné veci, ta. Peter Bič Project počas vystúpenia. Plánujem vytvoriť formáciu cover NIRVANA revival som spevák a gitarista s podobným hlasom frotmana kurta . Chcete sa pripojiť k rýchlo sa rozvíjajúcemu štartu, ktorý mení krajinu . Hľadám bicie a basu pre NIRVANA revival. Tak som im napísal mail so zneníAhojte Čisté tvary, som gitarista.


Prišiel som na konkurz a . Kto by mal zaujem, alebo viete o niekom, piste nam! Najlepsie Presov - Bardejov. Začínajúca metalová kapela z Veľkého Krtíša so skúšobňou v Lučenci hľadá sólo gitaristu.


Ahojte, hladame gitaristu a huslistku na zahradny obrad. Našu reštauráciu spája vynikajúce jedlo a príjemný hudobný zážitok. Live hudobné vystúpenia nájdu zákazníci v . Ak ste odpovedali vpravo, tak hľadáme práve vás!


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Kto hľadá dokonalého koňa a dokonalého partnera, chodí pešo a spáva sám. Aj keď nemáme všetko, ale keď sme spolu,nič nám nechýba. Marián Lucký je spevák a gitarista , ktorý prešiel množstvom slovenských hudobných skupín štýlovo zameraných od Jimi Hendrixa až po bluesrockové a rockové . Slash stále hľadá nového speváka Velvet Revolver. Do nášho tímu HEPPi fitness v Košiciach hľadáme novú. IM REVIVAL hlada gitaristu.


Gitarista Andreas Varady vydáva nové CD: Do kapely pribudol. Hladame SPEVACKU (1), Hladame spevacku. Slovensku, Andreasa Varadyho.


Súťaž Jazz START UP hľadá nové talenty: Vyhrať môžu šnúru . Demovnicový koncert ponúkne gitarový večer. Inšpiráciu hľadá skupina v tvorbe Smashing Pumpkins, Placebo, Daughter či The Cure.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky