utorok 28. júla 2015

Mesiace po česky

Mesiace po česky

Ani ty si nevieš zapamätať osobité názvy českých mesiacov? Aký je pôvod názvov českých . Po slovensky, Po anglicky, Po česky. Január, January, Leden. Február, February, Únor. Leden, Únor, Březen, Duben, Květen, Červen, Červenec, Srpen, Září, Říjen, Listopa.


Duben po slovensky – duben preklad. Neviete si zapamätať názvy českých mesiacov a zaujíma vás, čo v preklade znamenajú? U nás nájdete prehľadné info na túto tému a aj mnoho rôznych . Výsledky vyhľadávania v krížovkárskom slovníku pre Mesiace po česky.


Viete ako sa povedia jednotlivé mesiace v iných jazykoch napr. Slovenské mesiace po česky a české mesiace po slovensky. Learn about working at Ecopress. Join LinkedIn today for free. See who you know at Ecopress, leverage your professional network, and get hired.


Ani vy neviete ako sa volajú kalendárne mesiace v rôznych jazykoch? Tieto informácie nájdete práve tu. Informácie o kalendárnych mesiacoch, horoskop, . Jún je šiesty mesiac v gregoriánskom kalendári a má dní.


Prečo sa české mesiace nazývajú úplne inak ako tie slovenské? Podľa tohto nástroja bol pomenovaný český srpen. S našou rýchlou pomôckou nebude . Spolupráca Evanjelickej cirkvi augsburského vyznania v . Oni vždy hovorili po česky , ja po slovensky a rozumela som ich bez problémov. Problémom nie je odrecitovať české mesiace Problém nie je s . Neignorujte tieto signály!


Každé kilo sa počíta: Prečo sa oplatí schudnúť telesnej váhy? Hobby mesačník Urob si sám je najčítanejší časopis pre domácich majstrov na Slovensku. Je určený všetkým aktívnym a zručným ľuďom, ktorí . Aj napriek tomu, že česky rozumiem aj hovorím výborne, vždy som mala problémy s názvami niektorých. Niekto sa nevie naučiť české mesiace v roku ani za celý život.


Pre tých je tu malá pomôcka. Iba niektoré slová a napr. Hráme skvelú hudbu, ktorá sa vám páči, pohodovú, príjemnú, pri ktorej môžete pracovať, oddychovať, venovať sa rodine alebo len tak príjemne oddychovať. Aktuálne spravodajstvo z domova a zo sveta.


Komentáre k udalostiam, správy z vašich regiónov, ekonomické spravodajstvo, krimi správy. INTERSPORT 3D počítačová analýza nastavenia posedu. Ak vás bolia kolená alebo vám tuhne šija, zaujíma vás, samozrejme, prečo. Internationale Händel-Festspiele. Prehľad monitorov, katalóg monitorov, monitory LCD a CRT, LCD TV.


Slovo: Správna odpoveď: Moja odpoveď: marec, mart,. Slovenčina, Cirkevné datovanie (maď.) Maďarčina, Angličtina, Nemčina, Čeština, Latinčina, Vysvetlenie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky