štvrtok 30. marca 2017

Markiza program nedela

Pozrite si aktuálny televízny program v nedeľu. TV program všetkých staníc na konkrétny deň pokope. Nájdite si obľúbenú reláciu či. S možnosťou nastavenia vlastných TV staníc a sledovaných programov.


Poskytujeme program pre viac než staníc vrátane Markízy a Joj.

Denne aktualizovaný tv program. Vyberte si program na dnes. Interaktívny program TV stanice Markíza na najbližšie dva týždne s detailnými informáciami o reláciách a filmoch. Kompletný program , vstupenky online, kontakt a všetky informácie o Kino Čadca.


Interaktvny program TV stanice Markza na najbliie dva tdne s detailnmi informciami o relcich a filmoch. Prehľadný televízny tv program online, s predstihom až dní, desiatky tv staníc, možnosti notifikácií. Kvalitný program so zameraním na duchovné a hlboko ľudské hodnoty.


Prinášame ľuďom radosť a nádej.

Večera u Slováka (27. nedeľa v Cezročnom období). Chýba: markiza iDNES. H Kino Barrandov, Mňam TV, Markíza International, JOJ Family . Televízia Markíza naplánovala do vysielania iba dva duely kandidátov na prezidenta v. Duely prezidentských kandidátov odštartovala Markíza minulý týždeň.


RTVS, Markíza aj Joj menia program pre úmrtie Karla Gotta. Markíza sa rozhodla pre nečakaný krok a vysielací čas presunula z pôvodnej nedele na sobotný večer. To by, koniec-koncov, bolo ešte . Televízne noviny sú hlavnou spravodajskou reláciou TV Markíza. Magazín Reflex vysiela televízia Markíza od 1. Farmárska revue špeciál Dvojka ne 6. Aby sme Vám zaistili lepší užívateľský komfort a prispôsobili naše služby Vašim potrebám, ukladá TV Markíza na Vašom počítači, tablete alebo smartfóne súbory.


Relácia vám prináša prehľad najdôležitejších tém, ktoré sa udiali na našej politickej scéne. Tu žiadame politikov o jasné odpovede, konfrontujeme ich sľuby s . V nedeľný večer priniesla Markíza druhý Súboj v speváckej šou The Voice. BRATISLAVA - Teploty dosiahnu až stupňov Celzia.

Užívajte si LIVE prenosy najsledovanejších televíznych programov z pohodlia domova alebo mimo neho. Program podujatíkompletný program. PS: Popcorn si musíte kúpiť sami.


Dvadsiata šiesta nedeľa v cezročnom období. Súd zakročil proti spoločnosti neoprávnene šíriacej programy Markízy. Jemné majú novú reláciu s Kalisovou. Premiéru bude mať v nedeľu.


Gottovi († 80): Pomenujú po ňom ulicu, most, letisko či fontánu! Z auta pozdravil divákov Markízy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky