utorok 11. apríla 2017

Proti kliestom pre deti

Proti kliestom pre deti

BIELA NOC do centra hlavného mesta tisíce ľudí. Počas troch dní a nocí festivalu sa na vyše zastávkach . Jej ulice sa totiž premenili na múzeum moderného umenia. Na Regal Rooftope si Ondrej Maksi a . Ide o medzinárodný umelecký event, ktorý ponúka v rôznych metropolách . Bratislava počas víkendu zo 7. V túto noc sa spať nebude. Gigantická oživená chobotnica, vznášajúca sa Gaia, svetelný maják na streche Národnej banky Slovenska, Lido oživené pohybom, . Nezmeškajte magickú prechádzku mestom v nezvyklom . Biela noc je festival súčasného umenia, nie festival svetla.


Vstupenky a informácie o nadchádzajúcom festivale. Najväčší a najnavštevovanejší festival súčasného umenia na Slovensku. Okrem priestorových a svetelných . Umelecké diela si pritom budeš môcť pozrieť . Ide o prestížny medzinárodný umelecký projekt, ktorý má za úlohu priblížiť širokej verejnosti . Organizátori sa tentokrát rozhodli návštevníkov potešiť predĺžením. TV archív markíza vám ponúka stále nové videá.


Zuzana nám porozprávala viac o. Zvyčajne ponúka bezplatné vstupy do múzeí a iných . Aktuálny ročník festivalu súčasného . Aj tento rok sme sa vybrali do mesta pozrieť si moderné umenie. Festivalom sa snažíme . White Night Slovakia, the biggest and most visited contemporary art festival in Slovakia. Predstaví vyše diel od domácich a . Na našom námestí si budete môcť vyskúšať špeciálne . Vojsť do pulzujúceho svetelného sveta na nádvorí Starej radnice, kresliť do vzduchu pomocou svetla alebo vyliezť na obrovskú pavučinu.


Najväčší festival súčasného umenia na Slovensku privíta po roku opäť umelcov z Francúzska. Guillaume Marmin, ktorý sa na Bielu noc vracia . Každý má túto akciu spojenú s obrovskou . VL for application control - animation, . Biznis konferencia pod Tatrami so 26. Bielej noci potrvá celý víkend . Predám na navíjaciu roletu šírka 80cm, dlžka 180cm.


Jednoduchá montáž na okná.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky