štvrtok 14. marca 2019

Zápal žalúdočnej sliznice

Nepřetržitá telefonická linka pro pomoc obětem domácího násilí – tel. ROSA – centrum pro týrané a osamělé ženy , Tel. Krízové linky , poradne, krízové centrá pre týrané ženy , deti a obete . SOS telefónne linky a linky dôvery.


Vyhlídalová tak třeba řešila případ mladé ženy , která ohlásila na policii svého otce . Národná linka pre ženy je dôverným a bezpečným priestorom pre ženy , ktoré sú ohrozené alebo zažívajú násilie.

V situácii ohrozenia ženy a . Pražská linka důvěry poskytuje volajícím nonstop telefonickou krizovou pomoc a. Linka dôvery je sociálno-psychologická inštitúcia poskytujúca radu alebo pomoc. Prednosti linky dôvery sú v jej všeobecnej prístupnosti, anonymite a. Podisea – pomoc ženám týraným a diskriminovaným na základe sexuálnej orientácie. Komunitné centrum Rajec Pondelok :– 12:hod. Aliancia žien poskytuje pomoc obetiam domáceho násilia a obchodovania s ľuďmi.


Náruč poskytuje služby pre týrané a zneužívané deti a ženy.

Pomoc tehotným ženám v núdzi a týraným ženám s deťmi. Na Linku pre týrané osoby zavolala ešte v marci zúfalá žena a sťažovala sa, že ju napáda vlastný syn. Okresná prokuratúra v Prievidzi . Zuzana Hlavačková, Pravda 13. Linka pomoci obětem - nonstop telefonická pomoc.


Non stop telefonická pomoc obětem kriminality a domácího násilí. Liga za duševné zdravie . Volá od susedov, doma sa jej to nezdá . Dodala, že v neposlednom rade môžu pracovníci linky nasmerovať týrané ženy do Centra pomoci obetiam domáceho násilia (CPODN) v . Respektujeme anonymitu volajících. Hovory nejsou nahrávány a konzultantům se nezobrazuje číslo volajících. Linky dôvery , krízové centrá, poradenstvo.


AZYLOVÝ DOM EMAUZY - ÚTULOK PRE TÝRANÉ ŽENY A DETI. Celostátní linka krizové pomoci pro osoby ohrožené domácím násilím. Bezplatná psychologická pomoc pre týrané ženy. Centrum pro zneužívané a týrané děti SPONDEA: - Děti, dospívající a . Linky Dôvery (väčšina funguje hodín denne).


Poradenské centrá pre ženy.

Zápal žalúdočnej sliznice

Zriaďuje juMinisterstvo práce, sociálnych vecí a . Vo vzťahu treba spozornieť, akonáhle nie je rovnocenný a jeden z partnerov sa snaží mať všetko pod kontrolou a ovládať život a zvyky toho . ROSA - centrum pro týrané a osamělé ženy , o. Psychické násilie „zahŕňa citové a slovné týranie , žena ho pociťuje ako. Do dištančnej formy krízovej pomoci zaraďujeme telefónne linky pomoci a. Linka detskej dôvery poskytuje telefonické (hlasové) služby v pondelok, stredu a piatok. Domov pre týrane ženy , ubytovanie s utajenou adresou.


Každému se občas stane, že se dostane do situace, se kterou si neví rady. Na Lince bezpečí s tebou probereme jakékoliv trápení. S dôverou sa obráťte na nás: A DATO sb, s.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky