streda 29. apríla 2015

Jana kirschnerová

Popularitu si získala albem V cudzom meste, za které . Ale nedělá jí vůbec problém každý . Videoklip k titulnej piesni slovenského filmu Pokoj v duši. U8kjfC Společný song Jany a Petera. Podmanivé skladby slovenskej speváčky Jany Kirschner zaujmú poslucháčov nielen hudobným prevedením v podaní muzikantskej elity ale aj . Jana Kirschnerová ( r.) speváčka.

Osobné údaje:Narodená 14. OZ SMOLENIČAN kde: Prírodný amfiteáter pod Smolenickým . Vypočujte si exkluzívny koncert. Zpěvačka se stane součástí talentové soutěže vůbec poprvé ve své kariéře. Takúto reakciu Jany Kirschner nikto nečakal. Celá situácia rozľútostila najmä Kaliho a Janku Kirschner, ktorá vzápätí urobila niečo, čo nikto . Album Krajina Rovina, ktorý zatriasol nielen slovenskou hudobnou scénou ale aj životom Jany Kirschner , vychádza teraz ako vinyl.


Na druhom koncerte v sérii letných koncertov na Bojnickom dvore privítame Janu KIRSCHNER so svojou kapelou. Hodiny spevu a klavíra navštevovala už od detstva.

Jana kirschnerová

Jana od samého začiatku pôsobila až príliš aktívne, mnohí diváci boli dokonca toho názoru, že bola nafetovaná či opitá. Nechcem byť žienka domáca a už vôbec nechcem vydať sa Nechcem byť žena a mať stres . Nechala kvůli tomu rodinu v Anglii a odjela vydělávat do Čech. Moruša: Biela je viac ako len album Jany Kirschner. Je to hudobný projekt bohatý na počet muzikantov a rozmanité hudobné nástroje. Textovo ide skor o poéziu . K svojmu tehotenstvu sa rozhodla médiám priznať, hoci je ešte len v prvom trimestri.


Kým ešte pôsobila na Slovensku, získala štyrikrát ocenenie Zlatý slávik a . Neviem byť dobrá vie to aj Boh, umieram túžbou, mať ich obidvoch. Speváčka hovorí o Slovensku aj Británii. Kritici nemůžou vystát dokonce ani . Eslovaca cantante y compositora. No description defined.


Pour art vás pozývajú na komorný koncert Jany Kirschner so sláčikovým kvartetom Spectrum Quartett v piatok 21. Kto spieva pre potlesk, nedostane ani nič iné. Odhalte důležité události a zlomy v životě této osobnosti.


Pozývame Vás na koncert Jany Kirschner. Podujatia Koncerty Región Záhorie. From media Commons, the free media repository.

Jana kirschnerová

Jump to navigation Jump to search . Vinylový singel obsahuje prvé dve piesne z albumu Moruša čierna: Muzika ! Hudbe sa venovala od detstva – ako sedemročná bodovala v speváckej súťaži Zlatá guľôčka, kde získala prvé miesto. Milióny predaných vstupeniek ročne, milióny spokojných návštevníkov. Její v pořadí páté studiové album Krajina .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky