štvrtok 14. mája 2015

Tv markiza spravy vcerajsie

Tv markiza spravy vcerajsie

TV archív markíza vám ponúka stále nové videá. Staršie 55:televízne noviny. Policajti chceli vodiča zastaviť pre osvetlenie, ktoré nebolo v súlade s predpismi. Ten však na výstražné znamenia nereagoval a zrýchlil.


Správy medzi ňou a Kočnerom sedia s realitou Domáce. Prinášajú aktuálne a dynamické informácie z oblasti politiky a zo spoločensko-kultúrnej sféry z . Popoludňajšia spravodajská relácia vysielaná počas pracovných dní o 17. Najnovšie správy – TV Noviny.


Dôvodom boli technické problémy, ktoré vznikli počas včerajšej. Voľba pápeža priniesla pre televízie rekordnú sledovnosť. Mediálne najsledovanejšou udalosťou včerajšieho dňa bola nie len u nás voľba nového. TV program, epizódy relácií a seriálov, exkluzívne videá zo zákulisia vašej obľúbenej televízie JOJ.


Share včerajšieho vydania predstavoval 4. Prípa z ktorého mrazí: Mladú Trebišovčanku vylákali do Škótska, kde ju predali na vydaj. TV JOJ sa už ozvali aj ďalšie obete. Všetko o dianí na Slovensku. TV Markíza pokračuje vo svojich úspechoch, keď včera opäť. Správy o politike, počasí, domácich udalostiach spolu s fotogalériami a videami.


Nezávislé správy z Ružomberka a okolia. Samospráva, krimi, doprava, kultúra, šport, profesia, obedové menu aj tipy na výlety prehľadne na jednom mieste. Denne aktualizované spravodajstvo! Televízia TA- Archív spravodajstva.


Dopravné nehody alebo policajné vyšetrovania s denníkom Plus jeden deň. Novinky, videá, výsledky, prestupy a všetko z hokeja na Slovensku a v zahraničí. Tipsport Extraliga, NHL, KHL, MS v hokeji a oveľa viac na Športky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky