utorok 13. októbra 2015

Archiv markiza farma

Archiv markiza farma

TV archív markíza vám ponúka stále nové videá. Farma 11: Západ verzus východ. Stačilo pár dni v sluhovni a už má hlavu v oblakoch. Matej sa Martina bez okolkov spýtal, či je na baby: Odpoveď ho zaskočila!


Vitajte na oficiálnom kanáli televízie Markíza na ! V prvej sérii súťažilo súťažiacich, v druhej 1 v tretej . Martin opustil Farmu po druhý raz, nečakane ukázal brata - dvojičku! Kauza zmiznutej podprsenky: Romana pobehovala polonahá po celej Farme ! Séria tak vyvrcholí o niečo skôr, ako bolo zvykom . Program televíznej stanice Markíza na dní. Televízia Markíza odvysielala 1. Hviezda Farmy Evelyn: Markíza jej utiahla opasok! S čím na ňu vyrukovala? Moderátorka Evelyn už schudla asi dvadsať kilogramov.


Známa spiritualistka Silvia Šuvadová. Do vysielania nasadzuje spoty, . Extrémne premeny Slovensko - Druhá šanca na život. SÚVISIACE ČLÁNKYVIAC OD AUTORA. Celú prvú polovicu jesennej sezóny vyskladá Markíza z overených projektov.


Výroba farmy sa špecializuje na slovenské tradičné výrobky z ovčieho mlieka, čiže jej portfólio tvorí čerstvý ovčí syr, údený ovčí syr na bukovom . Vášnivá noc na Farme má vášne následky. FARMA Mladé farmárky predviedli zvodné telá! Návštevy rodín na Farme majú okrem emocionálnej roviny aj iný benefit.


Source: IABmonitor - IAB Slovakia - Gemius: 2019-09-- 2019-09-24. Archív online dát do 31. MARKÍZA , Jednotka, Dvojka, JOJ. Najlepšie online kasína . FILM BOX, Animal Planet, Discovery, AXN.


Doma, JOJ+, Trojka, FILM+.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky