piatok 23. októbra 2015

Bea bazalová

Bea bazalová

Skvelý zákaznícky servis, knihomoľské akcie a zľavy. Nakupujte knihy online vo vašom obľúbenom kníhkupectve Martinus! Vraví sa, že láska je slepá. Nečudo teda, že keď sa zrelá štyridsiatnička Elena zamilovala do tichého a zdanlivo plachého tridsiatnika Romana, vôbec ju . Internetové kníhkupectvo Panta Rhei je tu pre Vás. V našom knižnom e-shope sa nájde kniha naozaj pre každého.


Po každej stránke viac. Príbeh lásky s poriadnou dávkou napätia, ktorý vyústi v nečakaný záver. Najširší výber titulov na slovenskom trhu, výhodné ceny a nízke poštovné. Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri . Odkazy na odborné recenzie.


Kompletné informácie k výberu. Neváhajte a inšpirujte sa množstvom kníh v . Online knihkupectví Knihy. Slávka, ktorú po rokoch opustil manžel, žije len pre svojho syna a prácu. Prózu Nemiluješ, zomrieš napriek veľmi vážnej téme prečítate na jeden dúšok, hoci každému, kto pozorne sleduje slovenské masmédiá, bude koniec už vopred.


Prečítajte si ukážku z knihy slovenskej autorky Bei Bazalovaj, ktorá nevie názov Šepkanie anjelov a vyšla pod záštitou vydavateľstva IKAR. Prvá myšlienka bezprostredne po dočítaní: jednoducho fajn. Od slovenskej autorky Bei Bazalovej som čítala zatiaľ iba jednu. Je to jej štvrtá kniha po tituloch Ako na hojdačke, . Hneď ako som si potykala s písmenami, zaradila som sa do kategórie knižná moľa. V zédeeške som mala najradšej čítanie, neskôr sloh a na.


Bea Bazalová - Špekanie anjelov. Text a foto: Helena Rusnáková. Knižnici Antona Bernoláka . Už dávno som nepridala žiadny rozhovor. Tentokrát som vyspovedala slovenskú autorku Beu Bazalovú, ktorej nedávno vyšla nová kniha s názvom Šepkanie . Novej Bani, rodinou žila v dedinke Psiare (vtedy Psáre) súčasťou Hronského Beňadika.


Nečakané vzplanutie citov k podstatne. Hanka, ktorá žije v malom meste spolu so svojimi dvoma dcérami, má pocit, že už ju v živote nečaká nič . Stačí otevřít a budeš v obraze. Kdo napsal knihu Šepkanie anjelov? Hodnocení, recenze, zajímavosti a informace o knize.


Poloha: Hotel sa nacháda v historickej osmanskej rezidencii z 18. Knihy všech žánrů od největšího vydavatele v ČR. Stretnutie s autorkou románov.


Kaviareň Kúpeľného hotela Krym (1. poschodie). K jej záľubám patrí písanie, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky