štvrtok 7. apríla 2016

Ako otehotniet a mat dievcatko

Viete o tom, že vyrátať si dievčatko alebo chlapca môžeme skúsiť. Podľa neho – ak chcete mať chlapca – je dobré voliť pohlavný styk čo . Chcete chlapčeka či dievčatko ? Ak teda túžite po mužskom potomkovi, tieto informácie môžete využiť vo svoj prospech tak, že budete mať. Snom každej budúcej mamičky je mať zdravé bábätko.

Možno, že ale už doma máte chlapčeka alebo dvoch a teraz túžite po dievčatku ? Babské povery ako splodiť chlapčeka alebo dievčatko ? To, ako bude človek vyzerať, aký bude vysoký, aké bude mať vlasy, oči, zuby, či to. Ovšem niektorí túžia práve po chlapčekovi alebo po dievčatku. Ak chcú mať partneri dievčatko , je vhodným termínom pre počatie doba 2-dní pred ovuláciou.


Ak chcete, aby sa vám narodilo dievčatko , dajte si čokoládu. Podľa niektorých povier ak ste pri počatí uvoľnená, znamená to, že budete mať dievča.

A snažíte sa podľa toho aj otehotnieť ? Teda páry snažiace sa otehotnieť v termíne ovulácie, by podľa tejto teórie mali mať väčšiu šancu mať chlapca a pri koncepcii až dni pred. Ak chcete dievčatko , pohlavný styk by ste mali mať dva až tri dni pred okamihom, ako sa z vášho vaječníka vypustí zrelé vajíčko, teda nastane . Chýba: otehotniet Bude to chlapec či dievčatko? Ak častejšie ležíte na ľavom boku, budete mať chlapca.


Sprevádzajú vaše tehotenstvo veľké . Otehotnieť sa dá aj počas menštruácie, varuje odborníčka . Ako by sa táto veta asi skončila, keby ste si mohli vybrať pohlavie svojho ešte nenarodeného bábätka? Privádza Vás zvedavosť a neistota do šialenstva alebo chcete čakať až do poslednej chvíle, či budete mať chlapčeka alebo dievčatko ? Skutočnosť, či sa vám narodí dievčatko alebo chlapček, závisí od toho, ktorá. Trvalo niekoľko rokov, než sa manžel rozhodol, že teraz už by sme mohli mať. Ako mladá som si vždy priala mať synov.


Ale keď som bola tehotná s tretím, tajne som dúfala, že to bude dievčatko. Plus, keď sa ukáže, že má tehuľka rada nadmieru sladkosti ako je čokoláda alebo sladké mliečne výrobky, bude mať sladké dievčatko. Tehotenstvo jednej geriatričky časť - chlapec či dievčatko ?

Ošo bude mať dosť frajeriek v budúcnosti :-DDDDD). O druhej sa bavili, že je tehotná dôchodkyňa, hoci mala v tom čase len 44 . To, či sa narodíme ako chlapec alebo dievča , je jednoznačne dané v okamihu počatia. Alebo: pristane ti to, budeš mať chlapčeka!


Záleží od polohy dieťatka v maternici. Viete, ako počať chlapca a kedy počať dievčatko ? Ak sa vám podarilo otehotnieť hneď na prvýkrát alebo druhýkrát, bude to skôr dcéra. Silná túžba rodičov mať určité rodové dieťa. Takže, ak žena vo veku rokov v januári môže otehotnieť ako chlapec - preto sa krv len osviežila av marci . O tom, či budete mať dievčatko alebo chlapčeka, sa rozhoduje už vo chvíli počatia. Mohlo by vás zaujímať: Kedy a ako otehotnieť ? Teda mamičiek zo 1by malo mať správny výsledok.


Ak máš pocit, že mi úplne drblo, bude to dievčatko alebo chlapček. Slovenská speváčka Dominika Mirgová vždy túžila mať ako prvú dcéru. Veľmi som chcela dievčatko. Tešila som sa, že budem mať malú Vivian .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky