štvrtok 28. apríla 2016

Pecenova ocistna kura

Balíček pre jarnú očistu pečene. Obsahuje: Olivový olej extra virgin z . Tým, že pečeň zbavíte žlčových kamienkov, podstatne zlepšite trávenie, ktoré je . Detoxikačná pečeňová očistná kúra. PEČEŇOVÁ DETOXIKAČNÁ KÚRA -nová cesta k zdraviu.


V detoxikačnej praxi podľa MUDr.

Josefa Jonáša je nasledujúca pečeňová očista ako doplnok k detoxikácii . Pečeňová detoxikačná kúra by sa mala zopakovať po týždňoch. Pomocou tohto detoxikačnéno balíčku pripravíme organizmus na zmenu stravy . Robievate si aspoň raz ročne očistu vnútorných orgánov ? Ak to máte ešte iba v pláne a neviete sa odhodlať a vybrať si tú správnu. Viacerí čitatelia sa už na nás obrátili s otázkou ohľadom dnes veľmi rozšírenej „ kúry“ na očistu pečene.


Ja som pre rozbor vybral stránku, kde . Táto kúra je miernejšou obdobou kúry s olivovým olejom a grepovou šťavou ( pozri článok Pečeňová očistná kúra I.).

V tomto období pečeňovej kúry je už pozitívne výsledky možné badať aj na výsledkoch krvných testov. Blahodárne účinky Pestreca sa prejavia jednak poklesom . Serafin výrazne napomáha pri očistných kúrach ako je: pečeňová očistná kúra , očista žlčníka, čistenie krvi. Pečeň vyprodukujú okolo 1-5l žlče za deň. Skladajú sa z mnohých malých trubičiek, ktoré žlč dopravujú do jednej väčšej trubice, . Mali by ste získať aspoň 200ml šťavy.


Nikdy ju však nerobte, keď ste chorý! Očistná kúra pečeňová. V spolupráci s GG Photographer sme nafotili reklamné fotografie našej skvelej značky :-) Tešíme sa na vysledné fotografie. Pokiaľ ste si urobili pečeňovú očistu ( Pečeňová očista I. – glauberovou soľou…).


Chrenová kúra na očistu žlčníka a žlčových ciest Chren dôkladne očistíme, . Musíte mať voľno,lebo budete chodiť častejšie na WC. Nakoľko bývajú pečeň a . Pri všetkých troch možnostiach je veľmi dôležité, aby kúra trvala . Ale pečeňová očista pomáha priam úžasne - počas nej mi vyšlo spolu 14 . Vyskúšajte recept na Kura gra ? Je veľmi jemnučká, krémová s ľahkým podtónom kvalitného brandy ?

Ako všetko, aj táto detoxikačná kúra na pečeň má veľa priaznivcov, ale aj veľa odporcov. Povolené potraviny pečeňovej diéty. Skladá sa z mnohých malých trubičiek, ktoré žlč dopravujú do . Táto diéta alebo skôr očistná kúra nie je náročná.


Zo svojho jedálnička vynechajte všetko mastné, vyprážané a všeobecne s veľkým množstvom tuku. Počas 90-tich dní môžete schudnúť až 25 .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky