streda 25. mája 2016

Jahodová torta

Jahodová torta

Hustá krémová polievka jemnej chuti. Podávame s chrumkavými maslovými krutónmi z toastového celozrnného chleba. Priaznivé účinky niektorých druhov zeleniny na naše zdravie sú nespochybniteľné.


Inak tomu nie je ani v prípade brokolice , ktorá sa dokonca považuje za jednu. Na olivový olej dáme jemne opražiť pretlačený cesnak, pridáme nakrájaný zeler, brokolicu, opražíme zalejeme vývarom a pridáme .

Polievka , ktorá nás nielen zasýti, ale aj zásobí zdraviu prospešnými látkami . Nie každá brokolicová polievka vždy vyjde tak, ako by sme si predstavovali. Ak však máte recept od renomovaného kuchára, výsledok nemôže byť iný, než . Obje3L Polievka s údeným lososom, krutónmi, parmezánom a čerstvou bazalkou. To, že na okne mráz maľuje obrazy a víchrica stavia snehové záveje, neznamená, že aj obsah vášho . Nie je ale nutné ju hneď zatracovať.


Lahodná krémová brokolicová polievka vhodná na ľahký obed alebo večeru. V dnešné nádherné utorkové popoludnie tu máme klasickú krémovú brokolicovú polievku.

Jahodová torta

Na liter polievky potrebujeme. Je to skvelá voľba na obed aj na večeru. A tak som posledným minuloročným cesnakom vylepšila brokolicovú polievku. A poviem vám, bola hustá!


Naozaj bola, až v nej lyžica stála :) ) . Mamičky, ak neviete, čo dnes uvariť svojim ratoslestiam, určite stavte na túto vynikajúcu polievočku. Je rýchla, sýta a netreba už ani hlavný chod. Zloženie j zmesi: pšeničná múka . Cena: 90€ Bez DPH: 58€. Jednou z top je brokolicová polievka.


Ak hľadáte nový nápad na jarnú polievku, ponúkam vám svoj recept oživený čerstvým syrom a . Vyskúšajte túto lahodnú brokolickovú polievku , ktorá je vhodná ako diabetikov, tak aj pre všetkých, ktorí chcú z brokolice vyťažiť maximum. A čo sa týka surovín, tak tých išlo do polievky úplne minimum. U mňa patrí brokolicová polievka naozaj k najobľúbenejším.


Krémová brokolicová polievka s kokosovým mliekom. Môj ďalší pokus upiecť .

Jahodová torta

Táto polievka mi dnes padla tak dobre. Postup: V hrnci si opražíme na masti cibuľku nakrájanú nadrobno spolu s cesnakom. Pridáme brokolicu, zemiaky nakrájané na kocky, zalejeme . V balení nájdete sušenú brokolicu. Polievku dochucuje vyvážená kombinácia cesnaku, petržlenovej vňate a kurkumy.


Videorecept od Rodinka. Jednoduchá polievočka plná vitamínov vhodná pre deti od 6. Brokolicovú polievku rozmixujeme ponorným .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky