streda 25. mája 2016

Program slovenskych televizii

Pozrite si program TV dnes po jednotlivých staniciach. S úsmevom po Slovensku. S možnosťou nastavenia vlastných TV staníc a sledovaných programov. TV program pre 1TV staníc. Encyklopédia slovenských obcí.


História a súčasnosť slovenských obcí. Najlepšie ľudovky a dychovky. Poskytujeme program pre viac než staníc vrátane Markízy a Joj. Televízny program na dnes.


Filmy, seriály, zábava, šport v televízii vrátane fotografií a popisov. PÓDIÁ sú hudobno-zábavný program , v ktorom hudobník Peter Bič neformálne komunikuje … 23:- 23:. Denne aktualizovaný tv program. Vyberte si program na dnes. Slovenské a české televízie síce poskytujú živé vysielanie a archívy relácií, ale na.


Milujem Slovensko, za ktorou bude nasledovať program Nikto nie je dokonalý. Ide o druhú televíziu na slovensku patriacu do skupiny CME (Censtral Media Enterprice). Internetový katalóg obsahujúci slovenské a české online TV , web kamery a rádiá. Naši predplatitelia tak neprídu o svoje . TV Program Slovensko umožňuje zobraziť televízny program všetkých vašich obľúbených slovenských tele.


OTV doma alebo v mobile. Prehľadný televízny program desiatok slovenských , českých a zahraničných TV staníc s možnosťou vytvoriť si vlastnú zostavu TV kanálov. Stávkové kancelárie a. Poradenstvo, veštenie, výklad osudu, numerológia. Nočné vysielanie pre pánov. Možnosť vlastného nastavenia a zobrazenia tv programov.


Program TV Doma je také součástí nabídek kabelových, IPTV, MMDS a MVDS. Aktuálny TV Program na Vianoce na portáli SatelitnáTV. Prinášame ľuďom radosť a nádej.


Satelitné vysielanie televíznych programových služieb Rozhlasu a televízie Slovenska. Slovenská republika, ako riadny člen EU výzvu Rady EU prijala a . Prehľad televíznych programov na dní, slovenské , české, zahraničné stanice. Program slovenských a zahraničných televíznych staníc . Jaroslav Blaho, jeden z najvýznamnejších slovenských teatrológov, . Sledujte Orange TV na viacerých zariadeniach súčasne Sledujte televíziu online.


Výhodné ponuky digitálnej televízie od Slovanetu bez viazanosti a záväzkov. Po prijatí správy o úmrtí jedného z najslávnejších česko- slovenských spevákov Karla Gotta menia program aj slovenské televízie. Možnosti ako sledovať Ligu majstrov na Slovensku. TAje jedinou spravodajskou televíziou na slovenskom mediálnom trhu. Kvalifikácia (predkolá).


Oficiálne vysiela od 23.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky