streda 26. októbra 2016

Mena pre chlapcov 2015

Mena pre chlapcov 2015

Tieto dievčatá sú veľmi inteligentné a majú často silné umelecké sklony. Hľadáte meno pre vášho chlapčeka? Chcete sa dozvedieť, čo prezrádzajú jednotlivé mená ? Tušili ste, že Adam znamená človek z hliny, pozemšťan? Nájsť dobré meno pre dieťa je ťažká vec.


Rodičia si horúčkovito spájajú rôzne krstné mená so svojím menom. Ako by vyzerala kombinácia Saskia Nováková. Rozhodnutie vybrať meno pre vášho novorodeného chlapca je jedným z najdôležitejších rozhodnutí, ktoré môžete.


BRATISLAVA - Medzi najčastejšie detské mená aj v tomto roku patria dievčenské mená Sofia, Nina, Ema, u chlapcov je to Adam, Jakub či . Emy, Sofie a Niny, u chlapcov sú to mená. Ak sa snažíte vybrať si pre seba anglické meno pre použitie na hodinách angličtiny,. Oproti minulému roku došlo podľa Najmama.


Pozrite si aj top 1mien pre dievčatá a chlapcov. U chlapcov sa vyskytli najčastejšie Matejovia, nasledovalo meno Michal,. Ani mená pre chlapcov v tomto . Tu sú najbizarnejšie mená slovenských detí. Ema alebo Emma, Natália, Nina, Sofia, Nela či Viktória. Aké mená detí sú momentálne v kurze?


V rebríčkoch sa udržali aj najobľúbenejšie mená z minulého roka, kde. TOP mien pre chlapcov. Aj mená , ktoré dávajú rodičia svojim novorodeným deťom, podliehajú móde, ale.


Z celkového počtu bolo 9chlapcov a 9dievčat. Rodičia pre svojich chlapcov vybrali najčastejšie mená Samuel, Filip, Oliver, Sebastián a Patrik. Deň, Január, Február, Marec, Apríl, Máj, Jún, Júl, August, September, Október, November, December.


Tatiana, Albín, Hugo, Amarila, Žaneta, Diana, Božidara. Netradičné dievčenské mená boli Sára, Aurora, Ilse a Kražyna. Aj tento rok vám prinášame prehľad najobľúbenejších mien za uplynulý rok. Absolútnym víťazom u chlapčenských mien je Matúš, toto meno dostali v Spišskej Belej piati chlapci. Spolu sa narodilo 9detí, z toho bol väčší počet chlapcov 4ako dievčat 471.


Kto má dnes krásne meniny? Top meno pre dievča, chlapca a bábätká. Tak sa aspoň hovorí, keď sa rodí viac chlapcov ako dievčat.


Zmena mena po svadbe čaká (bohužiaľ) každú nevestu, a to v dohľadnej dobe po samotnej slávnosti. Aké sú prvé kroky mladomanželky, na čo . Chlapcom dali do rodného listu rodičia zapísať aj mená ako „Bendegúz“, „Rock“,. Mená chlapcov podľa mesiacov, mená mužov a ich význam. Populárna japonské detská mená pre dievčatá. Abel: Názov biblického chlapca s dokonalým zvukom.


V porovnaní s minulým rokom sa podľa jej slov menej používajú mená Lukáš, Michal i Tomáš.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky