utorok 25. júla 2017

Lukaš adamec

Lukaš adamec

Nakupujte albumy, lístky na koncerty a sťahujte hudbu svojich obľúbených. Jana Kirschner , je slovenská speváčka, skladateľka a multinásobná držiteľka . Trojdňové mestské slávnosti v piatok uzavrie koncert Jany Kirschner a Jelen. K najzaujímavejším exponátom Ponitrianskeho múzea bude od . Prvú časť jarných koncertov s názvom “KOMORNE” si fanúšikovia môžu .

Na druhom koncerte v sérii letných koncertov na Bojnickom dvore privítame Janu KIRSCHNER so svojou kapelou. Ovorenie areálu o hod. Zatiaľ tu nie sú žiadne koncerty. Bola to veľká jazda a nielen na jej pomery. Koncert Jany Kirschner , originálnej moruše čiernej našej pop hudby, je súčasťou festivalu Pri Trenčianskej bráne.


Po ročnej pauze sa na prelome septembra…. Komorný koncert Jany Kirschner so sláčikovým kvartetom Spectrum Quartett v piatok 21.

Dovoľujeme si Vám oznámiť, že komorný koncert Jany Kirschner , ktorý sa uskutoční 21. Smolenice zažijú jedinečný koncert ! Aristone Jako předkapela vystoupil Peter Aristone se svými. Vypočujte si exkluzívny koncert JANY KIRSCHNER v krásnej Zlatej sále Kataríny Pálffy, v ktorej bolo kedysi nahrávacie štúdio OPUS a užite si zámockú . Patrik Marflák z Hudba. Jediný „dohodový“ koncert Jany Kirschner si môžete užiť už túto sobotu v Bojniciach.


Do mesta, kde kedysi trávila každé leto, sa obľúbená . Srdečne vás pozývame na koncert , ktorý sa uskutoční v sobotu 13. Dome kultúry Prievidza. Odpovedzte na jednoduchú otázku a vyhrajte vstupenky na koncert speváčky Jany Kirschner.


Tentokrát v sprievode Pary. Po necelom roku od mimoriadne vydareného koncertu sa do . A to v spoločnosti Simy Martausovej. V seneckom amfiteátri sa prvého augusta predstaví na . Neonu lahůdkový záznam Jany Kirschner. Jedinečné turné Jany Kirschner MORUŠA: ČIERNA Tour, ktoré sa koná pod hlavičkou hudobného projektu .

Lukaš adamec

Bratislave odohrala svoj posledný slovenský koncert z turné Takmer sólo. Nenechajte si ujsť pútavú koncertnú kombináciu v podaní Jany. Koncert sa uskutoční v prírodnom amfiteátri neďaleko zámockých hradieb. Její koncert bude vyvrcholením říjnové kampaně Pinktober, která má za cíl upozornit . Navyše v komornej atmosfére Novej Cvernovky a ešte komornejšieho prevedenia koncertu išlo o balzam na . Komorné prostredie, fantastický hlas, úžasná atmosféra - toto všetko mohli zažiť tí , ktorí si počas víkendu dopriali oddych pri jedinečnom . Bratislavskej Starej tržnici finálny koncert Slovenského turné – Moruša: Čierna Tour.


Spoločenskom dome, v Záhorskej Bystrici, sme sa stretli na Vianočnom koncerte speváčky Jany Kirschner. Přijďte si poslechnout nezapomenutelný adventní koncert v podání Jany Kirschner. Vytvořte z tohoto alba.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky