piatok 14. júla 2017

Rytmus dom

Chvastanie je jednou zo základných zložiek ľudskej povahy. Vďaka Instagramu máme všetkých chválenkárov pokope. Dara Rolins a Barcelona . Pekné autá , krásne dievčatá, Rytmus.


Patrik Rytmus Vrbovský je pojem, ktorý netreba predstavovať asi žiadnemu Slovákovi.

Obľúbený raper je známy tým, že má rád zaujímavé autá. Rychlé auto svému řidiči sice zvýší sebevědomí, jeho řidičské schopnosti ale ne. Takže když máte půjčený Nissan GT-R s výkonem bezmála . Hledáte levné Nálepky na auto online? V rapíkoch vždy ukáže nejaké športové alebo luxusné auto , zarapuje naživo niektorý zo svojich hitov a na koniec natiahne čas pozerania videa . ROZHODLI SME SA POMÔCŤ DOBREJ VECI.


Tento projekt nie je o mne ani o Rytmusovi.

Rytmus dom

Raper Rytmus sa rád vozí na luxusných autách a nikdy sa netajil láskou k nim. Jedno z nich havarovalo na diaľnici z Bratislavy do Senca na 20 . O Rytmusovi je známe, že má rád luxusné a drahé autá. Dnes ráno ho (asi Rytmusa, keďže to tam má vylepené) na diaľnici stretol poslucháč . Patrik Rytmus Vrbovský: Koupil si auto za čtyři mega!


Zamilovaný Patrik Vrbovský (41) alias raper Rytmus zásadu porušil a odneslo to luxusní Bentley za milionu korun. Paťo vždycky vedel čo je štýl. Odnesl si to lehce zadní nárazník a auto je pojištěné, takže žádné fatální následky,“ vysvětluje Rytmus fanouškům na sociální síti a dodává, . Turnerovej trvalo čosi vyše kilometra, kým si na auto zvykla, potom pridala plyn a našla správny rytmus pri zdolávaní zákrut. Největší a nejhustší gangsta rapper ze Slovenska, co má na krku víc zlata než Daniel Nekonečný na spodním prádle, si pořídil nové auto.


Auto bolo veľké, nízke, tvrdé a . Před pár dny Rytmus prodal svůj oblíbený mercedes, což skoro oplakal. Bylo to jeho milované auto , takzvaná srdeční záležitost. Patrik “ Rytmus ” Vrbovský – azda najpopulárnejší slovenský reper, je už roky známy tým, že si potrpí na krásne ženy a drahé autá.


Rytmus a Gogo sa rozhodli, že prostredníctvom sociálneho experimentu ukážu. A rovnako tak ani rýchle auto nedokáže oklamať zákony fyziky.

Rytmus dom

To je druhý fakt na úvod. Svoje o tom vie aj Rytmus , ktorému sa podarilo . Na záver môžeme len dodať, že sme za doplnenie sloganu na dverách auta o ďalšiu vlastnosť, ktorou Rytmus očividne disponuje: „Zamilovaný, . Tridsaťšesťročný raper Rytmus (Patrik Vrbovský) sa na svojom profile na sociálnej sieti facebook pochválil novým tátošom. K fotografii pripojil . Dať auto rómskej rodine alebo ho rozbiť? Kampaň sa zakrátko stala najklikanejšou témou slovenského internetu týchto dní.


Patrik „ Rytmus “ Vrbovský (41) si však z toho ťažkú hlavu nerobí a celú situáciu zľahčuje tým, že auto bolo poistené. Patrik Rytmus Vrbovský sa napriek dlhému predchádzajúcemu vzťahu netají tým, že skutočné šťastie našiel až po boku jeho aktuálnej .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky