utorok 8. augusta 2017

Rtvs archiv relacii

Rtvs archiv relacii

Rozhlas a televízia Slovenska. Reláciu najbližšie vysielame. Vysiela sa: pondelok až piatok 7:37. Archív relácií nájdete tu. Farská republika Dominika Tatarku 2.

Rtvs archiv relacii

O týždeň sa na našom webe môže ocitnúť aj vaše podujatie. Je to najmä ich zásluha, že v archíve zostali zachované relácie , ktoré mali byť . RTVS už desať rokov s divákmi spomína na časy nedávno minulé. Najnovšie sú už všetky relácie vysielané za . Dôvodom je narastajúci počet archivovaných relácií , a rozširovanie online archívu ,“ vyhlásil PR manažér RTVS Juraj Kadáš.


RTVS si aj tento rok pripomenie Medzinárodný deň nepočujúcich špeciálnym vysielaním. Jednotka tlmočenie spravodajských relácií.

Rtvs archiv relacii

TV archív markíza vám ponúka stále nové videá. V archíve RTVS čaká na digitalizáciu ešte niekoľko desiatok tisíc . Sledujte svoje obľúbené seriály TV JOJ, WAU, Plus a vychutnajte si aj momenty zo zákulisia, ktoré v TV neuvidíte. Pripravili sme pre vás relácie , ktoré nájdete . Témou relácie Z prvej ruky na Rádiu Slovensko boli úvahy o zriadení. V reportáži, ktorá je dostupná v archíve RTVS , boli pripojené aj úryvky . Novak Djokovič je opäť vo forme, dokázal to na turnaji ATP v Tokiu.


Estónčan Tänak vyhral, dostal sa na čelo Rely Veľkej Británie. RTVS spúšťa špeciálny archív s rozprávkami, ukáže nový. Ars rádio nasledovať rozhovor s Elenu Elekovou, lekárkou a . Históriu spoločnosti i televízneho spravodajstva pripomína už desať rokov Noc v archíve. Zábavná relácia s moderátorom Vladimírom Voštinárom.


Je založená na tom, že štyria mediálne známi ľudia hádajú profesie pozvaných ľudí. Popoludňajšia spravodajská relácia vysielaná počas pracovný. Správy RTVS z regiónov - Piatok 4.

A ako by toho ešte nebolo dosť, možnosť v relácii ho predstaviť a . RTVS výberom Husákovho obhajcu zrejme. Záznam relácie si môžete pozrieť v archíve RTVS na nižšie uvedenom linku: Záznam z 1. Na rybách – Petrov zdar“. Hodnotenie trofejí a zhodov v CHPO Poľana a Nízke Tatry.


Manažovanie poľovnej zveri v revíroch Lesy SR, š. Prečo sa oplatí zažiť túto zaujímavú púť a čím všetkým môže putovanie za Pannou Máriou obohatiť náš život, tak o tom sa budeme rozprávať v relácii Doma je . Amnestie sú koprodukčným filmom RTVS a stali sa vôbec prvým. Mariána Čekovského, Karmen Pál-Baláž a Adama Ďuricu. RTVS archív - Slovenská televízia, Keď ste si kupovali tablet iPa zrejme ste od neho . Stanovisko Predsedníctva ECAV na Slovensku k relácii Reportéri zo dňa 10. Názov relácie je odvodený od tradičnej ľudovej obuvi na Slovensku – krpcov. Okrem toho je preňho charakteristické aj to, že vysielame pre našich najmenších.


Adela Vinczeová si do talkshow Trochu inak pozýva hostí, výnimočných svojou originalitou. Program vzniká v spolupráci SND a RTVS.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky