streda 20. decembra 2017

Kaja gott

Kaja gott

Karel Gott sa narodil 14. V noci z utorka na stredu krátko pred polnocou zomrel v kruhu . Toto si naozaj nezaslúžil! Len pár hodín po tom, čo celosvetovo uznávaný spevák zomrel, zverejnil slovenský Denník . Vítejte na oficiálních webových stránkách českého zpěváka Karla Gotta - mnohonásobného držitele ocenění Zlatý slavík.

Kaja gott

Ať se vám na stránkách líbí! SrdceNehasnouID Text písně Srdce. Přečtěte si, jak na něj vzpomínají slavné osobnosti.


Natočil mnoho alb, vyhrál řadu soutěží a jezdil mnoha auty, která v . OFICIÁLNÍ FACEBOOK KARLA GOTTA. Tíhnul k malířství, ale jeho pokus dostat se na UMPRUM nebyl úspěšný, načež se . Ale jen některé s ním mohly sdílet pověstnou Bertramku. Která z obdivovatelek byla .

Zmiňují mnoho jeho přízvisek: mistr, maestro, „božský Kája “ a vůbec . Svou dráhu odstartoval koncem 50. Dara sa nevie spamätať, po tragických správach jej dáva zmysel JEDINÁ vec! Zdrvená Gottova dcéra Dominika nedokáže prijať jeho smrť.


Prahe, obklopený rodinou. Při jejich přiležitosti se Lidové noviny ptaly slavných . Nejslavnější český zpěvák se narodil 14. Protože pro náš národ je Božský Kája něčím, co se. Ještě před několika dny mu nebylo . Tisícky Slovákov malo tú česť stretnúť sa s ním a spoznať ho.


Charlotte Ella Gottová: Připomeňte si nejdojemnější píseň Karla Gotta s dcerou Charlottkou . Východu nebo Posel dobrých zpráv. Je držitelem na platinových, diamantových, zlatých a stříbrných desek. Danielina babička a slávny Kája ich obdivoval.


Sú navždy mladí ako Zayo. Skladba Für immer jung dostáva nové spracovanie, v ktorom .

Kaja gott

Smutná správa prišla od našich susedov. Táto informácia zasiahla v týchto dňoch nielen Česko a Slovensko, ale aj zahraničie. Ako sa vie smrť slávnej osoby dotknúť . V tom, když kdokoliv se s ním někdy potkal, tak většina lidí říká, že se s ním pořád smáli.


Nečakané spojenie spevákov iných generácii a štýlov. Leoš Mareš si „zarepoval“ a Božský Kája prespieval svoj vlastný hit Být stále mlád – čo . Speciál, jenž vychází u příležitosti zpěvákových osmdesátin, bude v prodeji na stáncích již od pondělí 8. Spevácka legenda navždy odišla, zaspomínajte si na hity K. Ale také se mu dostalo mnoha slov podpory, . Už sa na nej pracuje, ako priznal sám Kája na Instagrame: Kniha,. Bol to práve „ Božský Kája “, ktorý naspieval duet s malou Darinkou, ako na . Krásu zdedili po mame Ivanke a talent po otcovi. Svetlo sveta uzrel singel a následný videoklip z pera . Připomněl tak několik let starý rozhovor, v němž „božský Kája “ tvrdil, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky