pondelok 8. januára 2018

Joj športové noviny archív

Joj športové noviny archív

Archív Posledné epizódy. Sledujte svoje obľúbené seriály TV JOJ , WAU, Plus a vychutnajte si aj. Zostáva 13d 11h 27min ŠPORT. Kompletný archív relácií a seriálov televízie JOJ dostupný online v super kvalite.


Slafkovský, Martikán a Beňuš deviatykrát po sebe majstrami sveta Šport.

Profesionálne, nestranné a zrozumiteľné spravodajstvo každý večer. Na toto rozhodne nikdy nezabudnú: Najadrenalínovejšie zážitky moderátorov Ranných novín ! Chcú zvýšiť bezpečnosť na športových podujatiach. TV archív markíza vám ponúka stále nové videá.


A VEĎ SME MY BOLI U GAZDU DOBRÉHO. Fehérváryho debut v NHL nadchol aj jeho trénera. Najnovšie správy zo športu ale aj aktuálne výsledky zápasov nájdete na online.


RTVS archív - Slovenská televízia, Keď ste si kupovali tablet iPa zrejme ste od.

Joj športové noviny archív

Aplikácia Noviny TV JOJ je absolútnou novinkou a stiahnuť si ju do svojho . Interaktívny program TV stanice JOJ na najbližšie dva týždne s detailnými informáciami o reláciách a filmoch. Vychutnajte si večerný TV program stanice JOJ na dnes, zajtra, na celý týždeň. Najlepšie počasie 20:Česko Slovensko má talent 22:00 . Televízny program na dnes. Filmy, seriály, zábava, šport v televízii vrátane fotografií a popisov.


Osobnosť menovite (TV JOJ ), Osobnosť televíznej obrazovky (OTO), Športový moderátor alebo. Juniorskí majstri Európy v karate navštívili štúdio TV JOJ i laboratóriá NŠC. Pozrite si kompletný prehľad ponuky Markízy, Joj , Doma, Plus a STV. Nový rok v archíve a zábavný program . Bruno MARS Treasure (Clean Album Version) Noviny TV JOJ a. Jeseň na JOJke bude aj. Aplikácia obsahuje live vysielanie, kompletný archív , televízny program.


TV JOJ má novú mobilnú aplikáciu, ponúka live stream aj archív. V druhej polovici roka plánujeme rozšíriť vysielateľ živé vysielanie aj o ďalšie stanice – detskú RiK a filmovú JOJ Cinema. Dajto tv často vysiela aj športové prenosy, hlavne slovenských reprezentantov. Nečekejte zde moc soutěží ani .

JOJ v tej najlepšej kvalite. Relácie sa v archíve objavia hneď po odvysielaní podľa televízneho programu. PORTOVÉ NOVINY -Stereo, Premiéra, HD-. Komediálny seriál TV JOJ nám ukáže, aké náročné a krehké umenie je rodičovstvo.


Vysiela hlavne filmy a reprízy starších dielov seriálov TV JOJ. Nova sport je stanica pre všetky športových nadšencov, ktorých zaujíma: tenis, basketbalová . Novinky, výsledky a live vysielanie športových prenosov. Zapojením sa do tejto súťaže udeľujete prevádzkovateľovi súťaže – TV JOJ súhlas so. Ponúka najaktualnejšie spravodajstvo zo sveta športu , priame prenosy. Rýchle a nezávislé spravodajstvo zo Šale a okolia.


Novinky z komunálnej politiky , krimi, dopravy, kultúry a športu , tipy na výlety v aktuálnom čase. Nevyhodiť, ale opraviť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky