štvrtok 18. januára 2018

Martausová sima

Martausová sima

Poďte nazrieť do fantastickej zbierky originálnych príbehov, plných zábavných a vzrušujúcich dobrodružstiev. Literárnej súťaže o poviedku pre deti. Kniha tak spĺňa trojjedinú úlohu: prináša pôvodné poviedky autorov pre deti, povzbudzuje autorov, aby písali poviedky pre deti , a pomáha rodičom a deťom . Oslovili sme spisovateľov, aby pre nás napísali poviedky na témy tohto roka. Objavuje sa v nich premiér Fico, minister Kaliňák, dvojica .

Keď budem mať pubertu : poviedky pre deti a násťročných. Príbeh na zamyslenie: Semienko, ktoré nikdy nevyrástlo. Jeden úspešný podnikateľ zostarol a chcel svoju firmu zanechať v čo najlepších rukách. Humoristická poviedka Keď báčik z Chochoľova umrie zachytáva úpadok.


Má deti – nevenoval sa im, vyhnal ich z domu : „Čo si z nich chcel vychovať ? Pôvodné poviedky pre deti z pera renomovaných autorov, ale aj nádejných začínajúcich spisovateľov už 6. Svetlo sveta uzrela už piata knižka pôvodných literárnych poviedok pre deti. Zobrazujú svet plný fantázie, .

Martausová sima

Poviedky pre deti a násťročných. Ak to chcete urobiť, kontaktujte nás. Odber noviniek môžete kedykoľvek zrušiť. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu.


Víťazné Mirnix Dirnix poviedky pre deti a násťročných book. Kráska a krovkáč - pôvodná poviedka pre deti. Bol raz jeden chlapec, ktorý bol úplne iný ako všetci jeho . Prečítajte si príbeh o ceruzke, ktorá pre svoju pýchu robila nepekné veci. Nakoniec však pochopila, čo je odpustenie, láska a priateľstvo. Viac si dočítate v tomto . Začiatkom mája prišlo oznámenie, že vybrali našu školu ako jednu z piatich na Slovensku, aby sme ohodnotili najlepšie poviedky detí z celého Slovenska.


Dej tejto poviedky sa odvíja na sklonku 11. Príbeh o strachu, ktorému rozumejú len deti , o malých drobnostiach ich dní, . Jej rodičia, súrodenci, deti i manžel si zvykli, že v Gajinom ponímaní sa vianočné obdarúvanie pod stromčekom končilo vzrušujúcou niekoľko hodinovou hrou . Herci Éva Bandor a János Gosztonyi na pláži v Bulharsku v poslednom zo štyroch príbehov Otec. Skrebitsky Zima sa blíži.

Na konci jesene, tesne pred príchodom zimy, sa rád potulujem lesmi. Všetko v ňom nejako mlčalo, akoby na niečo čakalo. Včerajší matičný program v Petrovci sa niesol v znamení poviedkovej tvorby slovenských autoriek . Rád sa venujem tomu, čo má zmysel.


MARTIN VACHO: PRIPRAVUJEM PRE DETI UNIKÁTNY PROJEKT INTERAKTÍVNYCH POVIEDOK. Dušičková sviečka - malá. Limitovaná edícia sviečok pri príležitosti Sviatku všetkých svätých a Spomienky na všetkých verných zosnulých. Gešajovské poviedky vydalo Občianske združenie Naše Zálesíčko v. My sme sa tam ako deti veľmi rady schovávali, keď sme vymrzli v blízkej .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky