pondelok 30. júla 2018

Veganstvo a zdravie

To určite nie je vhodná strava pre šteniatko ani dospelého psa. Surová strava pre psa je prirodzenejšia, výživnejšia i lacnejšia ako krmivo z hypermarketu,“ radí odborník. Treba ho to učiť už od šteniatka.


Každý pes je jedinečný a môže mať rôzne preferencie stravy. Po odstavení, ktoré prebieha postupne si šteňatá zvykajú na inú stravu.

Veganstvo a zdravie

Týmto spôsobom prikrmujeme šteniatka zhruba týždeň, a potom stravu rozšírime o kvalitné varené alebo surové mäso, ktoré by malo byť namleté, ovsené vločky . Je nutné dodržiavať tento jedálniček minimálne niekoľko dní, a až potom postupne prechádzať na našu stravu. Ak podceníte kŕmenie v čase rastu šteniatka. Zo začiatku potrebujú mať stravu rozdrvenú na menšie kúsky a namáčanú, časom prejdú na. Barf strava : je mrazená zelenina vhodná?


Zelenina pre psa zabezpečuje prísun vitamínov, minerálnych látok a vlákniny. Pes môže jesť skoro všetky druhy.

Veganstvo a zdravie

Dobrý deň, kúpili sme pred pár dňami šťeňa labradora, ktoré sa narodilo 09. Včera sme ho odvážili a má iba kg, čo je na labradora dosť málo a . Pretože šteňatá v tomto období rýchle rastú, je ich potreba krmiva enormná. Poskytnite Vášmu šteniatku všetko, čo pre spokojný a zdravý štart do svojho života potrebuje - správne krmivo, hračky, pelech, vodítko a iné.


Prvou a hlavnou zložkou psej stravy by malo byť mäso. Prvých týždňov, Šteňatá by nemali byť od svojej matky oddelené pred uplynutím týždňov. Ten šteniatka najprv nechá kŕmiť sučkou a potom, po odstave pridáva do ich stravy aj mäso, občas mliečne výrobky, vajíčko, olej,. Kŕmenie šteniatka v novom. Ahojte V pondelok si ideme po šteniatko do Mikuláša.


Ak ste si práve kúpili šteňa alebo o tom vážne premýšľate, potom informácie o tom čím a ako kŕmiť šteňa sú jedny z prvých , ktoré si musíte . Ak kŕmime hotovými krmivami, v tomto období je vhodné prejsť na kŕmenie krmivom pre gravidné a laktujúce sučky, alebo na veľmi kvalitné krmivo pre šteňatá , . Naopak ak máme ubehané aktívne šteniatko , ktoré sa za celý deň nezastaví, doprajme mu pokojne tučnejšiu stravu , aby malo dostatok energie . Strava Šteňatá sú odstavené vo veku od - týždňov. Dvojmesačné šteniatka musíme kŕmiť štyrikrát denne. Dávkovanie prispôsobíme návodu .

Veganstvo a zdravie

NOVINKA Kompletné superprémiové krmivo pre šteňatá a kotné a kojné sučky. Všetky šteňatá sú od prírody mäsožravci - biologicky vyvinutí na stravu , ktorá je bohatá na rôzne druhy mäsa,. Vašich miláčikov pripravené na sklade. Granule pre psov, konzervy pre, strava pre šteniatka , . Pokiaľ šteniatka prijímajú potravu bez problémov, nemajú žiadne zažívacie problémy, môžeme. Vyvážená strava udrží psa v dobrej kondícii, s kvalitnou srsťou.


Misku psovi nechajte asi dvadsať minút, zvyšok stravy potom odstráňte. Malému šteniatku , ktoré nemá ešte dostatočne vyvinutý chrup a tráviace ústrojenstvo, by takáto „ strava “ mohla uškodiť. Po narodeni šteniatok sa o ich najvhodnejšiu stravu (materské mlieko) postará do veku až týždňov sučka, podľa jej kondície, mliečnosti aj počtu šteniat.


Ponúkame Vám veterinárne diéty pre psov a veterinárne diéty pre mačky a taktiež suché krmivo.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky