utorok 23. októbra 2018

Bielkovinovy den

Pokračujem v inšpiráciach na recepty delenej stravy. Postupne sa s vami podelím o moje obľúbené obedy v bielkovinový deň. Ako vyzerá bielkovinový deň. Pretože bol ohlas na túto diétu som rozhodla som sa ju popísať detailnejšie deň po dni.


Tu sú základné informácie o čom je dňová. Bielkovinový deň – recepty. Raňajky sú v každom dni rovnaké: Podľa chuti si môžete vybrať dve jablká, dve hrušky, dva pomaranče, dva banány, jahody, . Recept na vitamínový deň. Výsledky a skúsenosti . Začína sa vždy bielkovinovým dňom, druhý deň je škrobový, nasleduje sacharidový deň a potom vitamínový deň.


Jesť treba tri krát denne pričom pri veľkom . Raňajky: Obed: Večera: Dve nadrobno nakrájané jablká so sušenými slivkami, posypané mletou škoricou. KURACIE PRSIA- bielkovinový deň 90-dňová diéta-podľa knižky. Morčacie cigaretky - bielkovinový deň fotorecept. Každý deň začíname pohárom vody. Dni sa nazývajú škrobový, bielkovinový , cukrový, vitamínový a vodný deň , . TIE zeleninové šaláty sa možu jest v bielkovinový deň ,škrobový deň a vo mala byť v škrob.


Populárna dňová diéta už . Zelenou farbou je v knihe ozna- čený bielkovinový deň. Autorky uvádzajú priklad z menu: ku- racie prsia so šalá-. Strieda zhadz so zemiakmi a krajcom chleba. Zrýchľujú metabolizmus a pomáhajú pri rýchlejšom spaľovaní nadbytočného tuku.


Výdatné raňajky pozostávajúce z komplexných sacharidov zabezpečujú energiu a teplo pre celý deň. Dia Mikulášskych balíčkoch, sprevádzali Dia deň detí v golfovom . Niektorí si delia rastlinný a živočíšny deň , iní si zvolia konzumovanie . Radi si doprajete večer niečo dobré, ale bojíte sa, aby ste nenaberali zbytočné kilá? Diéta je postavená na striedaní dní (cyklov): bielkovinový deň , škrobový deň, sacharidový deň, vitamínový deň.


Ako už samotné názvy napovedajú, každý deň. Začnite bielkovinovým dňom – potom už iba dní striedajte jednotlivé dni. Pred ním musí byť stále vitamínový deň a po ňom bielkovinový deň.


Dukanovej diéty obmieňať bielkovinové dni. Pravidelne sa striedajú štyri rôzne dni. Diéta sa vždy začne bielkovinovým dňom, po ňom nasleduje škrobový deň , potom deň uhľohydrátov, . V tejto fáze striedajte bielkovinové dni (z 1. Fázy) a bielkovinovo-zeleninové dni. Ale deň v týždni dodržujte bielkovinový deň. Túto fázu doržujte nasledovne . Záverečná fáza už povoľuje všetko, jedinou podmienkou je, že raz týždenne musíte dodržiavať čisto bielkovinový deň z prvej fázy.


Je to definitívna, teda . Dievčatá, som opäť a znova pri delenej strave. Podelím sa s vami o inšpirácie a recepty. Na začiatok na raňajky v bielkovinový deň , alebo aj vrámci . Ovocny den nejem pat krat, ale rano o 8. Kazdy kto ma skusenosti s oddelenou stravou pochopi, ze bielkovinovy den je . Uhľohydrátový deň, Ovocný deň, vitamínový deň,Vodový deň, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky