pondelok 29. októbra 2018

Video archív joj

Video archív joj

Kompletný archív relácií a seriálov televízie JOJ dostupný online v super kvalite. Pripravili sme pre vás relácie, ktoré nájdete . TV program, epizódy relácií a seriálov, exkluzívne videá zo zákulisia vašej obľúbenej televízie JOJ. Najsledovanejšie v archíve. VIDEO : Policajná naháňačka v Bratislave.


Podozrivý vodič sa rútil v protismere a cez červenú. Archív Posledné epizódy. JOJ v tej najlepšej kvalite. Vychutnajte si online vysielanie seriálov a relácií priamo na internete. Byť rodičom je náročné.


Hlavne, keď doma máte troch pubertiakov. Naši chalani začínajú nový život: Kam povedú ich prvé kroky po prázdninách? Renáty Názlerovej všetkým neprajníkoPrestaňte riešiť moje nedokonalé telo! Komediálny seriál voľne inšpirovaný rovnomennou knihou Kristíny Tormovej.


Kristína Tormová terčom ostrej kritiky: Jej reakcia na napálenú ženu . Stíha okrem seriálových aj skutočné prázdniny? Lucia Siposová vymení Kopanice za túto destináciu! Sedmičke: Čo stojí za jeho odchodom? Ohrozený život súťažiaceho v Talente: Z jeho čísla stuhla všetkým krv v žilách!


Jiřinu Bohdalovú si diváci v Talente obľúbili: Po výborných ohlasoch v šou . Vanesska zo Siedmeho neba zúfalo čaká na novú obličku: Darcovia by boli, no má to HÁČIK! Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video. Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu. TV archív markíza vám ponúka stále nové videá. A VEĎ SME MY BOLI U GAZDU DOBRÉHO.


JOJ Family přináší nabídku pořadů pro fanoušky dobré televizní zábavy. Na naší stránce najdete pohled do zákulisí, rozhovory a další zajímavosti! Druhý televízny kanál televízie Joj Plus začal svoje vysielanie 5. TV JOJ sa už ozvali aj ďalšie obete. Vesničko má středisková. Aplikácia TV Joj je postavená iba na video obsahu a ponúka.


RTVS archív - Slovenská televízia, Keď ste si kupovali tablet iPa zrejme ste od . Všetky časti nájdte v našom archíve ➡ videoportal. Položka archív ponúka video archív vybraných spravodajských relácii televízie, kompletný archív v aplikácii ale nehľadajte. Je tam video , ale neviem, akým spôsobom by sa dalo stiahnuť. Tento odkaz smeruje mimo DF. Zriedkakedy sa stane ze sa video spusti, ale je to velmi zriedka.


Videoarchív bol dostupný dosiaľ iba na webe Joj. Phonoch a iPadoch sa tak prehrávať nedal. Potřebovala bych nutně stáhnout z webu zprávy - z archívu JOJ a Markízy. Zapneš načuchávání RMC, vybereš video 720p. Všetky informácie z oblasti Video a filmové archívy.


Video archív rozdelený do rôznych kategórií s možnosťou uverejnenia vlastného videa, či krátkeho filmu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky