piatok 12. apríla 2019

Rytmus otec

Rytmus otec

Prvýkrát ukázal svojho otca ! Maminka slovenského rappera Rytmuse ani jeho nevlastní otec nebyli Romové. Rytmus už má na svete svojho syna Sanela: „Čakal som na teba celý život, v mojom podvedomí som ťa nosil každý deň. Rytmus (42), který čeká svého prvního potomka s moderátorkou Jasminou Alagič (29), odpovídal na sociální síti na dotazy fanoušků.


Je Rytmus otcem malého Sanela?

Rytmus otec

Jaký bude Rytmus otec ? Dvojica , ktorá sa zosobášila v máji v Pezinku, má syna. Hrdý otec Rytmus se na sociální síti pochlubil fotkou novorozeného syna Sanela a všechny pobavil. Upozornil totiž na detail, který potvrzuje, . Rytmus a Jasmina sa už tešia z rozkošného synčeka.


Rytmus sa v rozhovore, ktorý zverejnil na svojom Instagrame, rozhovoril o tom, ako sa cíti v úlohe otca. Nejedno dieťa môže o takom otcovi , ako .

Od jari tvorí pár s moderátorkou Jasminou Alagič. Patrik Vrbovský alias Rytmus prežíva najkrajšie obdobie. Nie je to tak dávno, čo sa zasnúbili, . Rytmus - List otcovi (feat.


Igor Kmeťo) Text: Rytmus Hudba: Tomi Popovič Album Kral PODPOR TO ! Stalo sa tak presne na Štedrý večer, kedy sa dvojica . Na fotografií drží svojho prvého a vytúženého syna. Moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská mu porodila syna . K fotografii napísal, že si až teraz uvedomil, aké to musí byť zlé, keď má otec na prvom mieste svoje záujmy miesto rodiny. Aj toto sú témy, ktorým sa . Najočakávanejšie dieťa slovenského šoubiznisu je na svete! Televízna moderátorka Jasmina Alagič a raper Rytmus sa dnes stali hrdými . Od Fenoména uplynulo pomaly rokov a piešťanský seladón prichádza s dlho očakávaným sólovým albumom. Produced By Eugen Vizváry.


Manželka Jasmina Alagič Vrbovská mu porodila synčeka Sanela a odvtedy . Patrik Rytmus Vrbovský sa tiež len pred pár mesiacmi stal otcom.

Rytmus otec

Slovenský rapper Rytmus (42), ktorý čaká svojho prvého potomka s moderátorkou Jasminou Alagič (29), zodpovedal na sociálnej sieti na . Rytmus tak isto publikoval fotografiu na svojom profile, kde drží malé topánočky a Jasmina žiari šťastím. K fotke napísal aj nádherný popis: . Bylo vás moc, vážím si toho,“ poděkoval za gratulace Rytmus , aniž by použil jakékoli vulgární slovo, dokonce ani do svých „oblíbených“ . Krstný Otec , an album by Rytmus on Spotify. Vychutnávajte si život s TICKETPORTALOM! Milióny predaných vstupeniek ročne , milióny spokojných návštevníkov. Podle Sebe (feat.


Rytmus ) - Single. Nakupujte hudbu online vo vašom obľúbenom kníhkupectve Martinus! Texty písní, překlady a videoklipy na KaraokeTexty.


Rytmus konečne priznal najkrajšiu NOVINKU v živote : S Jasminou…. Viete ako vyzerá otec Patrika Rytmusa Vrbovského? Dlho netušil, že jeho biologický otec je Róm.


Vydavateľ, Tvoj Tatko Records.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky