pondelok 15. apríla 2019

Cinemax zlava o2

Kompletný program, vstupenky online, kontakt a všetky informácie o Kino Hviezda. Hrajú ‎: ‎Matej Marušin, Mária Havranová, Dávid. Už len do konca mája ☝ získate za vstupenku do kina ZĽAVY v predajniach nášho nákupného centra. ISIC kartu najčastejšie využili pri návšteve kina.


International Student Identity . Prosím Vás o informáciu, či je možné zaviesť na vstupné do kina a kultúrne podujatia okrem súčasnej zľavy ŤZP aj zľavu pre ŤZP – S a pre . Pri zakúpení vstupenky so zľavou je potrebné pri vstupe do kina preukázať sa dokladom (ZŤP preukaz, ISIC, študentský preukaz). Predaj vstupeniek - softvér Ticketware pre Vašu prevádzku. Voľné vstupenky a zľavy - v systéme je môžné definovať akékoľvek zľavy z ceny vstupeniek alebo vytvoriť voľné. Samotná kontrola prebieha pri vstupe do kina.


Divadlo, kino , opera či muzikál? Zľava na vybrané produkty. Vstupenky za výhodné ceny len u nás. Za vstupenku do kina zľavy v predajniach v nákupnom centre.


Priateľky a priatelia Kina Lumière, v záujme zachovania kvality a rozmanitosti. Samozrejme, naďalej platí zľava € zo štandardného vstupného pre držiteľov. ZOSTAŇ INFORMOVANÝ O NAŠICH NOVINKÁCH.


Prihlás sa do nášho newslettra a budeme ti zasielať novinky priamo na e-mail. Varšava má fľaškomaty: Ľudia za PET fľaše dostanú napríklad zľavy do kina. V hlavnom meste našich . Je nám ľúto, ale dnes nie sú žiadne aktívne zľavy v sekcii Kino. Ak nechcete zmeškať žiadnu zľavu v tejto sekcii, prihláste sa na sledovanie nových ponúk z tejto . Vážení návštevníci, v Bory Mall nájdete najmodernejšie kino na Slovensku.


Multikino CINEMAX BORY je vybavené sálami vrátane IMAX sály. Info: Karta Vám pri návšteve filmových predstavení v multikinách a kamenných kinách spoločnosti Tatrafilm s. DARČEK ku každému nákupu v Svietidlách, zľava na. Vo Varšave sa rozhodli rozmiestniť zberné recyklomaty na triedenie odpadu, ktoré odmeňujú ľudí tzv. V pokladni kina si ich, prosíme, vyzdvihnite najneskôr minút pred.


Detská, študentská, seniorská zľava a Vernostná karta GAClub sa nedá uplatniť v utorok a . Pre držiteľov preukazov ZŤP a ZŤP-S je zľava vo výške €. Zriaď si FUN účet a vyhraj lístky do kina , 31. CSOB Získajte účet na rok zdarma. Pri prenose účtu aj odmenu eur.


Dôchodcovia a poberatelia invalidných dôchodkov môžu . Poberatelia starobných a invalidných dôchodkov môžu získať zľavu do kina. Cinema City spustilo online zoznamovaciu hru pre nezadaných, ale aj páry. Vďaka nej si môžu nájsť nezadaný nielen spoločníka do kina , páry . Držitelia preukazov ISIC najčastejšie využili zľavu pri návšteve kina. Za nimi nasledovali zľavy v kníhkupectvách – percent.


Kúpa vstupeniek online je ešte výhodnejšia. Spravíš len pár klikov a svoju vstupenku máš v mobile. Rebríček najvyužívanejších zliav je zostavovaný z reálnych údajov o . Všetky zľavy z celého Slovenska na zlavy.


Predchádzajúce ponuky 5D KINO Košice. Vstupné a uplatniteľné zľavy sú uvedené pri každom filme. Doklad potrebný pre uplatnenie zľavy. VNÚTORNÝ PORIADOK KINA HRON.


Ak organizátor podujatia poskytuje zľavy , kliknite na šípku pre výber Vašej zľavy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky