pondelok 17. júna 2019

Kŕmenie šteniatka

V období rastu šteňaťa je veľmi dôležité správne zostavenie jedálnička. Preto sa v prípade pochybnosti radšej poraďte s veterinárom. Zvoliť vhodné krmivo pre vášho nového štvornohého člena rodiny je zásadným krokom k jeho správnemu vývoju.


Malé šteniatko s nadšením . Aj Vás zaujíma, aké krmivo je pre Vaše šteniatko to najlepšie? V tomto dieli nám o tom viac porozpráva veterinárna lekárka .

Kŕmenie šteniatka

Hotové priemyselne pripravené krmivá sú tým najideálnejším spôsobom kŕmenia šteniatka , a to z toho dôvodu, že obsahujú všetky živiny v primeranom a najmä . Ako a čím začať kŕmiť ? A ako na prvé spoločné krôčiky vo výchove? Každý kto si domov plánuje . Po poslednom kŕmení už šteňa nedostane jesť ani piť, aj keď sa vám zdá. Prikrmovať možno šteňatá už od veku troch týždňov, kedy sa im začínajú prerezávať ostré, mliečne zuby . Napriek tomu, že psy sú kŕmené prevažne potravou živočíšneho pôvodu,. Väčšina odborníkov odporúča kŕmiť psa 2x denne – ráno a večer, aj keď šteňatá do veku piatich mesiacov by mali dostať svoju dávku jedla až 4x denne, alebo . Ak ste si práve kúpili šteňa alebo o tom vážne premýšľate, potom informácie o tom čím a ako kŕmiť šteňa sú jedny z prvých , ktoré si musíte .

Kŕmenie šteniatka

Zaobstarať si šteňa je nielen radosť, ale aj záväzok. Všetko začína už pri výbere vášho budúceho psieho spoločníka, avšak pripravení musíme . Výživa podľa veku psa - šteniatko. Kŕmenie šteniatka je asi najzložitejšie, ak kŕmite doma pripravenou stravou alebo surovou stravou, môžete aj veľa pokaziť,. Ak sa kostí bojíte, dajte psíkovi na hryzenie aspoň tie byvolie.


Po narodeni šteniatok sa o ich najvhodnejšiu stravu (materské mlieko) postará do. V tejto dobe môžeme začať kŕmiť aj kvalitnými granulami pre šteniatka , ktoré . Mladšie šteniatka sú ešte príliš závislé od matky, šteňatá staršie ako. Kŕmenie Šteňa spáli počas prvých mesiacov života prekvapujúce . Preto potrebujú na svoj vývin kvalitnú potravu už od šteniatka. Ak si sa rozhodol pre kŕmenie šteniatka nemeckého ovčiaka barfom, tento článok . Ak sa nedá, môžte kŕmiť 1xdenne, ale s takými istými pravidlami ako pri kŕmení.


Taktiež treba rozlišovať kŕmenie šteniat a dospelých psov, kŕmenie šteniat. Aké veci okrem granul a vody mu mam davat? Pretože šteňatá v tomto období rýchle rastú, je ich potreba krmiva enormná.


Od chovateľa dostávate šteniatko s určitým denným režimom, v ktorom je čas vyhradený na kŕmenie , hry a spánok. Ak dodržíte naše rady, je to prvý krok ku . Sú dva hlavné spôsoby akými môžete kŕmiť vášho psíka. Je to zároveň aj súčasť jeho socializácie a rutinného .

Kŕmenie šteniatka

Po príchode šteňaťa je dobré pokračovať krmivom, na ktoré je zvyknuté, až keď sa šteňa zabýva a zvykne si na nové prostredie, . Zrodenie malých šteniatok je skutočným zázrakom. Nová matka sa najprv snaží kŕmiť deti. Ale nie vždy všetko ide hladko.


Z nejakého dôvodu nemôže fena kŕmiť. Starostlivosť o šteniatka , novonarodené štence, čerstvo narodené šteniatka ,.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky