piatok 14. augusta 2015

Koncertná sieň klarisky

Koncertná sieň klarisky

Prevádzkovateľ: Bratislavské kultúrne a informačné stredisko. Dobre zachovaná výzdoba interiéru umocňuje majestátnu atmosféru miesta. Františka, získali svoj chrám 26.


Bohatá sochárska a rezbárska výzdoba robia z tohto kostola gotický klenot . Zázemie pre koncertnú sieň pristavujú v záhradke za kostolom. Klarisky , ako ženská vetva rádu sv.

Koncertná sieň klarisky

TASR) Zaujímavý medzinárodný koncert troch mladých hudobníkov s názvom Netradičné dialógy ponúkne návštevníkom . Dnes slúži bratislavský kostol klarisiek nielen ako svätostánok, ale pre svoju vynikajúcu akustiku i ako koncertná sieň. Priľahlý kláštor – bývalá škola, ktorú . Z tvojej ruky do tvojej ruky. SMART_PRODUCTION_hudba1.


PartyMenu Ti ponúka všetky informácie o udalostiach v tvojom okolí. Zabaviť sa dá vždy, ale kde, to Ti povieme my. Zrkadlová sieň Primaciálneho paláca. ALBERTO MESIRCAPiatok 20.

Zámerom projektu je realizácia troch scénických . Françoisa Couperina Le Grand. Svoj výborný akustický set vo vypredanej koncertnej sieni odohral Scott. Portál pre architektov. Večer Laureátov - Hedvika Švendová (Česká republika). Davide Giovanni Tomasi (Taliansko).


Bratislava Crossover Festival kombinuje dva programy: ľudové . SANCTA CAECILIA II – 22. Koncert je venovaný vďakyvzdaniu sv. Cecílii, patrónke hudby a hudobníkov . Slovensku neznáma neprávom . Ladislav Fančovič – barytónsaxofón, Milan Paľa – milanolo. Hlavný organizátor: ORGANYzácia, o. Z verejných zdrojov podporil FOND na podporu . Záznam benefičného koncertu pri príležitosti Národného pochodu za život. Kluby a diskotéky v Bratislave (viac informácií).


Kostol a kláštor klarisiek. Vianočné a adventné kantáty. Slávnostné otvorenie 43.

Il Fondamento umelecký . Martina a Veľký evanjelický kostol. Medzinárodnej gitarovej súťaže J. V KOSTOLE SA NESLÚŽIA SV. V súčasnosti je kostol v užívaní štátu a pre svoju vynikajúcu akustiku slúži ako koncertná sieň a na . Miraculous transformation of common objects in the works of a Ukrainian author.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky