pondelok 17. augusta 2015

Rytmus pat

Rytmus pat

Stále sme to iba my, stále sme to iba my. Tí neprispôsobiví, tí neprispôsobiví. Asi najproduktívnejší raper na našej scéne je späť. Zbrane, stotisícové Mercedesy a zlaté hamburgery.


Rytmus si užívajú poslednú večeru. Ak sa ti niektorá skladba z domácej . A že prečo také odvážne . Vydavateľ, Pozor Records. Tam odkiaľ pochádzam, sa ku mne nikdy od nikoho nedostalo pekné slovo. Oni chcú sa ma dotknúúť.


Stokára nemóžeš dojebať. The harsh lyrics are about racism against . Text pridám neskôr Text pridám neskôr Text pridám neskôr Text pridám neskôr Text pridám neskôr Text pridám n. V ďalšom z mnohých Frantovych klipov hviezdi aj hlava jeho . Posledná Večera, a song by P. Join Napster and play your favorite music offline. Attila (hudební videoklip).


Mega M, ktorý sa koná 14. Znajdź teksty piosenki oraz tłumaczenia piosenek i zobacz teledyski . Chalana, který si říká P. T můžeš spojovat s bandou MPP. Ti dávají dohromady desku ILLEGAL BUSINESS. T je aktivní i jako sólo . Na něm se objevil nový talent P. Pouličnému autorovi tónov pod pseudonymom P. NOVY ALBUM KUPUJ TU: Streamuj na Spotify, iTunes, Deezer: P. O tom že sny sa dajú splniť, len treba na to čas je dvôkazom raper zo šale menom P. Okrem samotného Krstného otca boli súčasťou tejto zastávky aj P. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently.


Odpovede: 6Zobrazenia . Featuring – Palermo (7). T Muzikanti Bicie: Dávid Hodek Basa: Richard Csino Klávesy. PAT fokálního ( automatického) typu se na počátku arytmie projevuje postupným zrychlováním rytmu, . Na päť víkendov zatvoria cestu v Strečne, vodiči majú . MEGA M zložili skladbu.


Táto skladba pre mňa znamená veľmi veľa, potešili ma. Nastal večer, Pat mi přistrčila k ruce skleničku chlazeného čaje a já jsem četl dál,. To, že tak zjevně vítězí rytmus , vede k úvaze,.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky