streda 16. septembra 2015

Včerajší tv program

TV program pre 1TV staníc. S možnosťou nastavenia vlastných TV staníc a sledovaných programov. Televízny program na včera.


Filmy, seriály, zábava, šport v televízii vrátane fotografií a popisov. Pozrite si aktuálny televízny program v včera. Poskytujeme program pre viac než staníc vrátane Markízy a Joj. Nestihli ste včerajší priamy prenos z Galavečera k 90. Už dnes sa môžete tešiť na priamy.


Inzercia v TV Barrandov je v súčasnosti asi o dve tretiny lacnejšia než u. Popreháňal ich včerajší dážď. Hasiči sa mohli pretrhnúť. Program stanice TV Prima dnes a na ďalších nasledujúcich dní. Markíza sa po úspechu seriálu rozhodla zmeniť program. Svedčí o tom aj včerajší vypredaný koncert Márie Čírovej.


Pripravený je vskutku veľmi zaujímavý sprievodný program. Najúspešnejšia improvizačná TV show. Rozhlas a televízia Slovenska. Vážená televízia JOJ, už mám . Vítaní sú malí aj veľkí Pozor!


Včerajší výstup na Tri koruny - Pienap. TV archív markíza vám ponúka stále nové videá. Ešte nevieš či pôjdeš cez víkend na . Samotný TV Program má len tri sekcie.


V prvej si môžete pozrieť včerajší program, aby ste vedeli, čo ste zmeškali a čo pri troche šťastia môžete . Týždenný hodinový trhový podiel televízie JOJ minulý týždeň (1-2.06) dosiahol hodnotu 1. V týždennom priemere hlavného . Show Instant Engagement Rate. ESKÉ SERIÁLOVÉ LEGENDY: případů majora Zemana. Tréner belasých neskrýval po zápase spokojnosť a prezradil aj, ako sa pozerá na. Správy Tv Markíza a Tv JoJ.


Následne poplatky a penále z omeškania sa . V práci sa dozviete o klebete a nepríjemný pocit vás bude prenasledovať až doobeda. Poobede vás kamarátka príjemne prekvapí s príjemným darčekom. O výhre za dva body rozhodol svojím prvým gólom v drese belasých obranca Eduard Šedivý.


Zostava belasých na ľade Nitry Zostava . Na telo s prezidentskými duelmi prekonáva svoje rekordy. Zaujímavý priebeh malo včerajšie váženie pred ženským boxerským duelom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky