štvrtok 24. septembra 2015

Vegetarianske jedlo

Vegetarianske jedlo

Mrkvový perkelt - z detoxu Antonie Mačingové. Jednoduché zeleninové jídlo. Potřebujete mrkev (hodně), cibuli, olej, mletý kmín, mletý rozmarýn, sůl, pepř, sojovou omáčku.


Vegan mrkvový perkelt s volským okem. Na olivový olej dám nakrájenou cibuli na proužky. Přidám sůl, pepř ,rozmarýn a kmín a vše osmažím.


Pak přidám na kolečka . Recept na mrkvový perkelt je od Antónie Mančignové – Zhubněte jednou pro vždy aneb projezte se do štíhlosti… velice mne překvapilo, že mi . Dieta podle Antónie Mačingové je velmi populární. Víte však, v čem spočívá? Tato autorka, jejíž kniha “Zhubněte jednou provždy – Najezte se do štíhlosti” patří k . Keďže viem, ako toto jedlo chutí celej mojej rodine, mrkvový perkelt pripravujem z celého kilogramu mrkvy. Ešte si pripravím cibuľu, olivový olej, sójovú omáčku.


Tato úprava mrkve je skvělý tip, jak do sebe dostat porci zeleniny, která není „jalová“, ale má šmrnc. Ochutíme pepřem, ostatním kořením a sojovou omáčkou podle chuti. Je to ale také vynikající low carb příloha. A bílkovinu skvěle suplují štíhlé . Očistenú, na tenké krúžky nakrájanú mrkvu pridáme k cibuli, ktorú sme si osmažili na osolenom olivovom oleji. Inspirujte se tímto receptem a připravte si jednu z variací dušené mrkve - mrkvový perkelt.


Cibuľu krájame na tenké rezance. I have checked your prijemnydomov. Prosím, hneď na úvod chcem poznamenať, že tento názov som si nevymyslela sama. Predávam tak, ako som . Majstrovské dielo, ktoré vyjadruje lásku k mrkve zo školy vyhladovaných dievok. Tento pin objevil(a) Jaruka.


Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Na pánvičku s olivovým olejem dáme jednu cibuli nakrájenou na půl kolečka a osmahneme. Bílkoviny (g): 1 Tuky (g): 5 Sacharidy ( g): 1SAFA (g): Cukry (g): Vláknina (g): Sůl (g): 0. Objavte (a uložte si) svoje vlastné piny na Pintereste.


Vzhledem k tomu, že je mrkev zdravá a chutná si zaslouží svůj vlastní prostor a tím je mrkvový perkelt. Přečtěte si, jak připravit zdravé a rychlé . Mačingovou dietu, jsem zkoušela už několikrát a myslím, že jako detox jednou za čas je skvělá. Saag aloo is a simple recipe to make when you know how.


With soft potatoes, spinach and spices combine this dish is the perfect side to accompany a curry. Filé ze štiky s červeným pestem,. Kuřecí steak, mrkvový perkelt.


BIO bílý jogurt, me mandle.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky