štvrtok 17. septembra 2015

Spravy cz karel gott

Spravy cz karel gott

Najnovšie správy z domova i zo sveta. Politika, ekonomika, šport, kultúra, prominenti a viac na Topky. Karel Gott a Karel Schwarzenberg. Karla Gotta dominuje čtvrtečním vydáním hlavních českých deníků.


Fotografie legendárního zpěváka jsou na titulních stránkách. Pizingerová po smrti Gotta poprvé. Informovala o tom televízia Nova na svojej stránke tn. Odborníci však nosia aj zlé správy.


Nepravdivé správy podľa idnes. Zprávy , zpravodajství události. V červenci oslaví osmdesátku a jeho stav odpovídá muži ve vysokém věku. Několikanásobný vítěz ankety Český slavík tuto smutnou novinku nejprve potvrdil . Legenda českej a československej hudobnej . Podívejte se na zprávy ze světových médií v naší fotogalerii. Vyhledávání trhá rekordy, na portálu Seznam.


Karlovi Gottovi a přitom už jsme. Nejnovější zprávy z domova i ze světa na jednom místě. Novinky, mimořádné události, aktuální témata.


Oblíbená budějcká prodejna a e-shop 2jakost. Zemřel doma v kruhu své rodiny, řekla dnes jeho manželka Ivana Gottová. Bezpečné platby pro nás zajišťuje Gopay. Před třemi lety překonal rakovinu a nyní znovu čelí velice zákeřné nemoci. Rubriky Seznam – zprávy a Aktuálně.


Dokážete si tipnout, kolik za svou šedesátiletou . Mnohé již bylo řečeno o Karlu Gottovi. Mistr“, „božský Kája“ či „Goťák“, jak ho familiérně nazývaly davy fanoušků a především fanynek, nás opustil 1. Plzeňský Prazdroj instaloval během letoška a loňského roku. Město oslovilo jeho rodinu.


Gotta ohroziť na živote, uviedol v utorok spravodajský server iDNES. Velká hudební ikona a zároveň osobnost zemřela ve věku let. Mokré sny o Soně se zdají už pěti procentům českých.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky