štvrtok 31. decembra 2015

Ako na cholesterol

Ako na cholesterol

Pohyb, diéta a vylúčenie fajčenia sú najlepšie spôsoby, ako znížiť cholesterol v krvi. Pre odborné rady a liečbu navštívte MUDr. Rozembergovú v Jarovciach.


Oznámil vám lekár, že máte znížiť obsah cholesterolu v krvi? Dobrou správou je, že máte moc prevziať nad tým kontrolu. Dnes vám práve ohľadom cholesterolu radia naši odborníci na .

Ako na cholesterol

Cholesterol škodí zdraviu a musíme si naň dávať veľký pozor! Slovo cholesterol je v dnešnej dobe veľmi často skloňované. Ale čo to vlastne cholesterol je?


Je to tuková látka, ktorá je nevyhnutným . Príčiny vysokej hladiny. Máte zvýšený cholesterol? Takto by mal vyzerať jedálny lístok.


Pri zvšenom cholesterole je potrebné obmedziť množstvo živočíšnych tukov, používať rastlinné oleje, dávať pozor na sladké pečivo a jesť veľa . Vysoký cholesterol je prevít.

Nebolí nás a nijak se neprojevuje. Podílí se totiž na kornatění tepen, a tedy také infarktech, . Hľadáte spôsob ako dosiahnuť zníženie hladiny cholesterolu ? Prečítajte si naše rady a zistite, čo môžeme urobiť, aby ste si dlhodobo znížili cholesterol. Tá je spôsobená ukladaním cholesterolu a ďalších tukov v cievach. Cievy strácajú svoju pružnosť a dochádza k ich zúženiu. Ako znížiť svoj cholesterol.


Rovnako ako aj v bunkách a krvi každého . Ak máme vysoký cholesterol , väčšinou nezaznamenáme žiadne príznaky. Diéta na vysoký cholesterol zahŕňa menej smaženia a viac zeleniny . HDL a zlý LDL), a ako znížiť cholesterol. Zistite tieto praktické informácie o . Ak vám lekár zistí vyšší cholesterol včas, nemusíte hneď brať lieky, ale začnite si zlepšovať črevnú mikroflóru.


Základ dobrého cholesterolu je . Predpokladá sa, že minimálne jedna tretina Slovákov má zvýšené hladiny cholesterolu. Tie sú rizikom nielen pre vznik . Bez cholesterolu ľudské telo nemôže fungovať, potrebuje ho každá bunka pre svoj normálny . O svoj cholesterol sa človek obvykle nezaujíma do chvíle, kedy ho lekár pri prehliadke upozorní, že výsledky nie sú dobré, a že by mal . Lekár vám oznámil, že váš cholesterol je príliš vysoký a vy netušíte, o čo vlastne ide?

Ako na cholesterol

Nepodceňujte cholesterol ! Dajte si vyšetriť hladinu cholesterolu pri každej preventívke - s Union zdravotnou poisťovňou to máte zadarmo. Jediným spôsobom, ako zistíme jeho hodnoty, je krvný test. Sumárny vzorec je C27H45OH. Jeho názov pochádza z gréčtiny: chole znamená žlč a stereos znamená pevný, . Je stavebným kameňom steroidných hormónov (napr. testosterónu a estrogénu), žlčových . Znížiť hladinu cholesterolu v krvi je možné nielen s. Hoci zvýšené hodnoty cholesterolu v tele môžu . Tiež s nervozitou pozorujete kalendár, ktorý neúprosne upozorňuje, že plavková sezóna sa blíži, a vy napriek všetkým možným diétnym snahám stále nemáte .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky