streda 23. decembra 2015

Radio vlna frekvencia

Ponúka hudbu od 60tych rokov až po súčasnosť, hudobný playlist zdôrazňuje aj clai„Hity overené časom“. V jesennom výberovom konaní je zaradených tridsaťštyri frekvencií. Inšpiratívne príbehy a . Začiatok vysielania ‎: ‎12. Sídlo ‎: ‎Bratislava Vlastník ‎: ‎Corporate Legal, s. Pre príjem je však potrebný satelitný HDTV prijímač.


Návrat k nej kritizuje niekdajší spoluzakladateľ Vivy Dušan Budzák. V prehľadnej tabuľke prinášame kompletný zoznam frekvencií pre všetkých 5. Najviac si polepšia prvý a budúci druhý okruh, Rádiu Slovensko sa pokrytie zvýši. Stanica spustila vysielanie zo silnej „ženevskej“ frekvencie v Bratislave , . Zelená vlna Rádia Slovensko.


Aktuálne dopravné spravodajstvo zo slovenských diaľnic a ciest vysielame na nepretržite hodín denne. Vydržalo sedem rokov a jeho frekvencie nakoniec za okolností kritizovaných. Držiteľom licencie je spoločnosť . Inak na VLNE robia reklamu aj kanálu JOJ Cinema. DAB rádio má jednu frekvenciu na celom území.


Rádio Patria SV 7kHz (stredné vlny ). Táto vzdialenosť je nepriamo úmerná frekvencii vlny a priamo úmerná. V súčasnosti si môžete signál rádia naladiť na nasledujúcich frekvenciách: Vysielač. MHz bude presunutá do mestskej časti Rača. Parametre ladenia programov ( frekvencie ). Rádia VHF s krátkym dosahom môžu byť výrazne menej výkonné ako rádia s . Jižní a Střední Čechy 9fm.


Litoměřice a Lovosice 9fm. Príjemné rádio – rádio Jemné! Stredovlnné rádio Kossuth na frekvencii 5kHz je v súčasnosti najsilnejším. TV pásmo), nosná vlna zvukového doprovodu je od neho vzdialená o MHz. Vyberte rádio z ponuky a počúvajte vysielanie slovenských staníc.


Výhoda online rádia je, že nemusíte poznať frekvenciu , stačí jednoducho. Synopsis of the Historical Development of Schumann Resonances, Radio. Dance radio - Opravdové taneční rádio.


Budějovice, 9FM a 9FM. COUNTRY RADIO je soukromá rozhlasová stanice, která byla. Kde nás můžete naladit. X DRAKE VE VYSÍLÁNÍ RÁDIA SPIN. X EKTOR V ÉTERU RÁDIA SPIN.


Zkrátka pohodové české rádio hraje hlavně hezky česky. Elektromagnetické vlny sa všeobecne rozdeľujú podľa frekvencie viď Tab. ILS a moderné záchranné rádio majáky na frekvencii. Jednotka H Dvojka HD.


Po nadviazaní spojenia na volacej frekvencii prejdú obe stanice na. Prízemná (povrchová) vlna sa šíry ohybom pozdĺž Zemegule a podľa.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky