štvrtok 10. decembra 2015

Vcerajsi program markiza

S možnosťou nastavenia vlastných TV staníc a sledovaných programov. TV program pre 1TV staníc. Pozrite si aktuálny televízny program v včera. Nájdite si obľúbenú reláciu či seriál. Televízny program na včera.


Filmy, seriály, zábava, šport v televízii vrátane. Arsenal v lgri zdolal Neapol, Slavia so Stochom doma podahla Chelsea f ESM Regling: Eurozna je lepie . Denne aktualizovaný tv program. Vyberte si program na dnes.


TV archív markíza vám ponúka stále nové videá. Ako sa vám páčil včerajší program na TV JOJ? Kompletný archív relácií a seriálov televízie JOJ dostupný online v super kvalite.


Róbert Barron, biskup z Los Angeles, odkrýva hĺbku katolíckej viery, jej krásu, históriu, bohatstvo, dobrotu a pravdivosť. Navštevuje lokácií v krajinách a . Rozbeh novej televízie bude stáť v tomto roku vyše miliardy českých korún, z čoho asi 3miliónov zhltne program. Viac divákov ako program konkurencie sledovalo život farmárov aj v skupine diávkov . Počas ôsmeho kola ste mohli opäť vidieť skvelé spevácke výkony, . Denný magazín zostavený z príbehov, ktorých hlavnými hrdinami ste VY. Včerajší špeciál o Šeherezáde talentová šou porazila viac ako dvojnásobne.


Show Česko Slovensko má talent pokračovala v nedeľu večer s. ESKÉ SERIÁLOVÉ LEGENDY: případů majora Zemana. Keďže Andrásy pre obrovské bolesti nemôže stáť ani chodiť, musel zrušiť aj termín nakrúcania relácie Dereš. Okrem Hornej Dolnej mali úspešný štart aj večerné spravodajské relácie a premiérové epizódy Farmy a . Markíza preto včerajší program.


Najlepší hokejový zdroj na Slovensku. Výsledky zápasov, tabuľky, štatistiky, magazín, reprezentácia, mládež, príbehy a iné zaujímavosti z hokeja. Dôvodom prehodnotenia zmien je včerajší výkon premiérovej časti . Kimiho včerajší program po návšteve čerpacej stanice Shell v. Včerajší prípad nie je jediný, kedy bolo v dôsledku výpadku . Program kanálu Prima Max na nejbližší týden.


MOSKVA - Včerajší únik plynu s následným výbuchom a požiarom poškodili virologické výskumné centrum pri ruskom Novosibirsku.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky