piatok 8. júla 2016

Hokejový klub

Hokejový klub

HOKEJOVÝ KLUB HC TOPOĽČANY. Tento klub funguje aj vďaka veľkej podpore našich sponzorov:. Hokejový klub Spišská Nová Ves.


Krátky popis histórie klubu a odkaz na stránku s celou históriou. Slovenska a držiteľom dvoch .

Hokejový klub

Oficiálna stránka hokejového klubu. Tomu prispôsobuje všetko, aj svoj oficiálny. Nominovaní hráči: Šurda, Urban, Dobiaš, Juríková, Krčmár, Lintner, Minár, Poliak , Sahaj, Tonkovič, Vykoukal, Jambrikovič, Tkačivský, Záborský.


Ak chceš hrať vrcholový hokej a študovať. Vedenie hokejového klubu ŠHK Piešťany a tréner Róbert Parádi oznamujú, že prvé spoločné stretnutie všetkých hráčov vekovej kategórie JUNIOR, ktorí . Ak pochopíme túto časť, môžeme zaznamenať . HK Dukla Trenčín je slovenský hokejový klub pravidelne účinkujúci v najvyššej slovenskej súťaži, v Tisport lige. Rodičovské združenie pre rodičov hokejistov 0.

Dopisovateľ: Roman Guček, nazahori. Po víťazstve v prvom zápase 5:mali na . Rozlosovanie turnaja HPHP4- základná časť: HP3Miesto turnajaDátumBardejov29. ZS Kladno osmý trénink před nadcházející sezónou.


Víkend plný hokeja mládeže aj A - mužstva. Hráči sú výlučne vysokoškolskými študentmi. Velké Meziříčí je uznávanou kolébkou bandy hokeje na Moravě, kterému zůstalo věrné i po celá příští léta. Aktuální zprávy z klubu út 1. Sportovní činnost - lední hokej. HK Iskra Partizánske, mladý klub , ktorého hlavným cieľom je viesť deti a mládež k ľadovému hokeju.


V Partizánskom to tak chodí, fanúšik na hokej chodí. Názov klubu , Z, SKÓRE, B. Junioři potvrdili v Hodoníně roli favorita. V Petržalke na pravom brehu Dunaja, sa zrodilo nové športové centrum. Mostě náborová akce pořádaná hokejovým klubem MOSTEČTÍ LVI ve spolupráci s ČSLH.


Príď na hokej a ušetri! Zľavy na domáce zápasy HKM Zvolen v Play Off: cena eurá namiesto eur na vstupenky na státie, .

Zúčastnili sa ho mužstvá Malinovej, Lazian, . Slideboardy pre naše hokejové nádeje už prišli do Nitry. Kvalitní práce s mládeží. Tradice dívčího hokeje. HC Humenné nie je nástupnícky klub , má však ambíciu udržať hokej v meste a fungovať v skromnejších a transparentnejších pomeroch.


Mestský hokejový klub Martin. Ich prvorodené dieťa sa totiž aktívne venuje hokeju, preto sa hrdý otecko spolu s ďalšími rodičmi rozhodli, že založia nový hokejový klub. Děláme hokej dostupnější všem dětem.


Kompletný program, vstupenky online, kontakt a všetky informácie o Športový areál Sabinov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky