piatok 15. júla 2016

Tv program na víkend

Tv program na víkend

TV program pre 1TV staníc. S možnosťou nastavenia vlastných TV staníc a sledovaných programov. Pozrite si aktuálny televízny program v sobotu. Nájdite si obľúbenú reláciu či seriál na sobotu v TV . Televizní program českých i zahraničních stanic.


Tipy na nadcházející fotbalový víkend.

Interaktívny program TV stanice JOJ na najbližšie dva týždne s detailnými informáciami o reláciách a filmoch. Cez víkend nás čaká pestrý program. Počas nasledujúceho víkendu nemá . Jedinečné řazení televizního programu i na víkendy , či s výhledem na dní dopředu. Filmy v televizi o víkendu od pátku 4. Zábava stereo vysílání, High . Prinášame výber toho najlepšieho športu, ktorý môžete počas tohto víkendu sledovať v televíziach alebo na webe. Prehľadný televízny tv program online, s predstihom až dní, desiatky tv staníc, možnosti notifikácií.


Jedno téma a několik reportáží, které ho překvapivě variují - velké věci, velké osudy, velké události.

Tv program na víkend

Arktický vzduch poznačí víkend ! Predpoveď počasia včera. Teploty vyskočia, ako by málokto čakal. Všetko to vyvrcholí cez víkend ! Sobota hokej 12:KHL Avantgard Omsk - Barys Astana hadzana 15:MS Katar Brazílie - Španielsko . Zdraví, styl, známé osobnosti a pozvánky na víkend. Nový placený sportovní kanál Nova Sport televizní skupiny Nova zahájí . Diváci RTVS sa tento víkend opäť môžu tešiť na veľkú dávku športu na.


Relaxačně-rehabilitační program - PRODLOUŽENÝ VÍKEND. TV , WIFI, lednice, kávovar, perličková vana, sprchový kout, osušky, župan, balkon s terasou, krb, . Od chvíle, co Jaromír Soukup velkolepě oznámil vstup do politiky, si česká společnost klade řadu s tím souvisejících otázek. Víkendový rozhovor: Dívka s. Plus občasné kanály - 10. Sledujte najlepší svetový futbal v programe DIGI Sport.


Poznejte náš svět nádherně se blýskajících klenotů! Vás klasické šperky zdobené krásnými a mnohobarevnými. Príďte si užiť deň detí s TV JOJ a Night Run do Tatier. K dispozici je i včerejší program, pokud by vás zajímalo, co jste zmeškali, poté program na dní.


Se sportem v TV už nikdy neminete svůj oblíbený sportovní zápas!

Tv program na víkend

Now it provides programming schedule on TV channels: and . Aby sme Vám zaistili lepší užívateľský komfort a prispôsobili naše služby Vašim potrebám, ukladá TV Markíza na Vašom počítači, tablete alebo smartfóne súbory. Vianočné trhy každý deň lákajú do centra Piešťan množstvo ľudí a inak to nebude ani počas druhého adventného víkendu. Jablkové hodovanie už tento víkend aj v Pezinku.


Program Hudba a slovo v Pinelovej nemocnici.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky