pondelok 21. novembra 2016

Fenikel proti kliešťom

A koľko kliešťov tam čaká na teba! Toto zaručene ochráni proti kliešťom teba aj zvieratká. Semeno fenikla podrviť a strčiť do vrecka, keď idete do prírody. Viete, prečo by ste si pred výletom do prírody mali napchať do vrecka fenikel , tymian alebo levanduľu?


Kliešte sa vám vyhnú oblúkom! Zistili sme, že prírodné silice ako fenikel , muškátový orech, či aníz majú až štyrikrát vyšší repelentný účinok ako samotné repelenty proti Dermacentorom. Ochrana proti kliešťom – očkovanie, repelent alebo babské recepty? Pozitívne účinky pozorovali vďaka siliciam z feniklu , anízu, zázvoru či . Ako všetci dobre vieme kliešte sú čim ďalej viac premnožené je to až neuveriteľné koľko ich v posledných rokoch pribudlo.


Posledné správy hlásia, že tohtoročný výskyt kliešťov je vyšší ako po minulé ruky. Repelent proti kliešťom pre zvieratá. Vošky – nátržník husí, ruta, aníz, bazalka, fenikel , kôpor. Tí sa zamerali na výskum ich účinkov proti kliešťom.


Jednými z takýchto účinných olejov sú napríklad silice z feniklu , anízu,. Cieľom nášho projektu bolo vytvoriť prírodnú alternatívu v boji proti. Proti kliešťom namiešali vlastný veľmi účinný repelent. Napríklad fenikel , muškátový orech, bergamon, aníz, majú troj až päťnásobný . Okrem blahodarných účinkov má fenikel veľmi príjemnú anízovú chuť. Slováci vytvorili repelent proti kliešťom , ktorý ocenili aj vo svete: Ochráni vás.


Fenikel a muškátový orech mali aj trikrát vyšší repelentný účinok, „ povedali pre . V našom projekte sme zistili, že prírodné silice ako fenikel , muškátový orech, . Recepty na repelent proti klieštom s rozmarínoOdporúča sa rozotrieť 2-4. Byliny proti kliešťofenikel ,medovka,bazalka ,vratič obyčajný. V obchode si kúpte FENIKEL (korenie). Prírodný repelentný olej účinne odpudzuje hmyz, komáre či kliešte a tak je ideálnou súčasťou Vašej výbavy počas.


Nie tam kde bol fenikel , ale necelý meter ďalej. Altevita 1 esenciálny olej FENNEL ( fenikel ) 10ml. Až potom som si doštudovala, že fenikel je primárne dvojročná. Mala by odplašiť kliešte.


Nakupujte fenikel - esenciálne oleje online za najnižšie ceny. Vlastnosti: anitseptický laxatívny proti nadúvaniu tvorba mlieka uvoľňuje svaly pôsobí. Olej z pomaranča je vynikajúci pri pohrýzení kliešťom či inými zvieratami – upokojuje . Má silné protizápalové účinky a pôsobí i proti svrbeniu – napr. Existujú však aj hotové zmesi olejov, ktoré fungujú proti kliešťom a komárom,“.


Oleje, ako sú mäta, fenikel , zázvor koriander, pomáhajú . Fenikel Vás možno prekvapí svojou účinnosťou predovšetkým proti kliešťom. Vratič použite pre výrobu repelentu proti komárom a muchám. Prírodné éterické oleje v prevencii proti kliešťom. Medzi nimi boli už dobre známa levanduľa, aníz, fenikel či ďalšie rastliny, ktoré sa bežne používajú aj v .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky