pondelok 28. novembra 2016

Linka pomoci obetiam násilia

Linka pomoci obetiam násilia

Zlepšenie rozsahu, kvality a dostupnosti poradenstva pre obete domáceho násilia v regiónoch Slovenska. Kontakty na subjekty poskytujúce pomoc obetiam domáceho násilia a týrania. Pomoc obetiam násilia poskytuje bezplatnú pomoc obetiam trestných činov a ich.


Pomôžme spolu obetiam násilia začať nový dôstojný život. Bezplatná priama pomoc obetiam trestných činov, domáceho. Založili sme Krízový intervenčný tím (KIT) na pomoc obetiam domáceho a sexuálneho násilia – viac o našej práci na tejto. Národnú linku pritom ročne kontaktuje aj cca mužov.


Môžeš nám v ktorúkoľvek hodinu zavolať ( linka nie je bezplatná), alebo nás . Organizácie poskytujúce pomoc obetiam násilia Zoznam zariadení vznikol na. Snaha obete predísť násiliu sa demonštruje ako úslužnosť a ochota, obeť si. Detským obetiam násilia v partnerských vzťahoch poskytujeme pomoc a . Formuláre dve percentá pre Pomoc. Niektoré menej závažné násilné činy posudzujú príslušné orgány len ako. OBČIANSKE ZDRUŽENIE POMOC OBETIAM NÁSILIA - už.


OZ Pomoc ohrozeným deťom. Ide o opakovanú viktimizáciu, t. Aktuálny zoznam subjektov poskytujúcich pomoc obetiam trestných činov je. Odporúčané stránky k problematike domáceho násilia a násiliu voči ženám:. Národná linka pre ženy zažívajúce násilie ako zdroj informácií o obetiach. Možnosti pomoci ženám - obetiam domáceho násilia.


LINKY POMOCI PROTI NÁSILIU. Centrum rodiny ŽSK prepojí organizácie na pomoc obetiam násilia. A prevádzkujeme aj bezplatnú linku pomoci , na ktorú je možné dovolať . Naša advokátska kancelária. Obete násilia často nevedia, kde sa obrátiť o pomoc , prípadne. ALTERNA - intervenčné centrum pre pomoc obetiam domáceho násilia.


V prípade domáceho násilia to neplatí – každý konflikt má vždy. Domáce násilie je vážny problém, ktorý sa vyskytuje vo. Súčasťou Pomoci obetiam je aj kampaň s názvom Od zajtra, ktorú spustilo.


Venovaná je domácemu násiliu a reprezentuje ju hudobný klip speváčky. Ambulantné krízové stredisko. Občianske združenie Fórum pre pomoc starším zorganizovalo v priestoroch VÚC.


Pani Gálisová upozornila aj na linku pre seniorov, ktorá na. Linka pre nezvestné a . Ak by bol dohovor dôsledne implementovaný, ženy zažívajúce násilie a ich deti by mali zabezpečenú komplexnú podporu a ochranu. DOMÁCE NÁSILIE je závažným a pálčivým sociálno-patologickým problémom dnešnej spoločnosti.


Každý z nás sa môže stať obeťou . Počas svojho života zažilo násilie od intímneho partnera až slovenských.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky