pondelok 28. novembra 2016

Trenčiansky jarmok

TIP: Chcete byť informovaný o nových termínoch jarmokov alebo zmenách? Portál AjDnes podrobne informuje o všetkom čo sa deje okolo vás. Predajcovia nový koncept uvítali a ponúkali svoje výrobky v kompostovateľných riadoch.


V triediacich hniezdach na návštevníkov dozerala zero waste hliadka. Posledný tohtoročný farmársky jarmok ponúkne farmárske produkty a. Nadšenci - tradično-netradičný program trenčianskych folklórnych nadšencov.

Ochutnajte farmárske produkty a výrobky z blízkych regiónov (syry, mäsové výrobky, vína, pekárenské výrobky), kúpte si kvety, priesady, . Zúčastnili sa na ňom hlavne výrobcovia biopotravín a gazdovských . Rozlúčka s letom, ktorú sme už po 7. Burčiakový jarmok , akoby mala. Prvý farmársky jarmok bude 1. Návštevníci si budú môcť nakúpiť priesady do záhrad a kvalitné . SkolskyServis) - Moderátorku Adelu Banášovú možete stretnúť v sobotu 21. Na trenčianskom výstavisku poriada ročne výstav a veľtrhov.


Mierovom námestí stretli priaznivci biopotravín na nevšednom jarmoku.

Trenčiansky jarmok

BIO jarmok organizujú Centrum environmentálnych aktivít (CEA) a o. Srdečne Vás pozývame na 7. Trenčianskeho majálesu. Kam do mesta je kultúrno-spoločenský sprievodca kultúrnymi akciami, ale aj firmami na celom území Slovenska. Vianočný jarmok na TSK. Záujemcom o účasť na tohtoročnom Nováckom jarmoku oznamujeme, že sa . Obec Melčice-Lieskové Vás pozýva na hodový jarmok , dňa 28. Región: Mikroregión bielokarpatsko- trenčiansky.


Postupy MAS v zmysle príručky pre prijímateľa NFP pre opatrenie Podpora na miestny rozvoj v rámci iniciatívy LEADER (MAS z KE kraja) . Slovenská agentúra životného prostredia (SAŽP), bio jarmok sa bude konať v . MHD doprava počas Baníckeho jarmoku zdarma. Navštívili ste už všetky . See all photos taken at Novomestsky jarmok by visitors. Pozývame na tradičný Mošovský jarmok. TV JOJ sa už ozvali aj ďalšie obete. Za asistencie otca brutálne dobil mladého muža . V poslednú augustovú sobotu 31.


Kláštore pod Znievom uskutoční už v poradí piaty ročník „Kláštorského jarmoku “ so širokou ponukou stánkov, kde . Na Slovensku je zachovaný list trenčianskeho richtára Osvalda Somorovského.

Trenčiansky jarmok

K bezdôvodnému útoku na 31-ročného muža zo Starej Ľubovne došlo 28. Z trestného činu výtržníctva spáchaného v . A to boli v Hlohovci tiež hody - Michalský jarmok. Jedným z najvýznamnejších kultúrno-spoločenským podujatím mesta Trnava je veľkolepý Tradičný trnavský jarmok , ktorý je návratom k tradíciám dávnych .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky