štvrtok 29. decembra 2016

Bratislava biela noc

Bratislava biela noc

Biela noc je najväčší a najnavštevovanejší festival súčasného umenia na Slovensku. Najdlhšia noc v roku potrvá od piatku až do nedele! Kam do mesta je kultúrno-spoločenský sprievodca kultúrnymi akciami, ale aj firmami na celom území Slovenska. Návštevníkov čaká viac ako diel umelcov z celého sveta, . V túto noc sa spať nebude.


Gigantická oživená chobotnica, vznášajúca sa Gaia, svetelný maják na streche Národnej banky Slovenska, Lido oživené pohybom, . Vstupenky a informácie o nadchádzajúcom festivale. Biela noc sa už po tretíkrát predstavila aj v našom hlavnom meste a do ulíc pritiahla tisíce ľudí. Umelecké diela si pritom budeš môcť pozrieť . Biela noc vám prináša tipy z programu, ktoré odporučí z detí! BRATISLAVA - Unikátny festival Biela noc oslavuje svoj piaty ročník. Organizátori sa tentokrát rozhodli návštevníkov potešiť predĺžením.


Bratislava – rôzne miesta, 27. Okrem priestorových a svetelných . Ide o prestížny medzinárodný umelecký projekt, ktorý má za úlohu priblížiť širokej verejnosti . Nezmeškajte magickú prechádzku mestom v nezvyklom . Tohtoročná Biela noc potrvá od 27. Predstaví vyše diel od domácich a . V uliciach hlavného mesta prebehne v piatok a cez víkend piaty ročník obľúbenej akcie s názvom Biela noc. Zuzana nám porozprávala viac o. TV archív markíza vám ponúka stále nové videá.


The festival embodies . Pátý ročník festivalu Biela noc bude tentokrát třídenní oslavou současného umění. Kromě prostorových a světelných instalací nabídne také workshopy, filmy či . Najväčší festival súčasného umenia na Slovensku privíta po roku opäť umelcov z Francúzska. Guillaume Marmin, ktorý sa na Bielu noc vracia . Jej ulice sa totiž premenili na múzeum moderného umenia.


Na našom námestí si budete môcť vyskúšať špeciálne . Vojsť do pulzujúceho svetelného sveta na nádvorí Starej radnice, kresliť do vzduchu pomocou svetla alebo vyliezť na obrovskú pavučinu. Hlavné mesto prežiaril priestorovými a svetelnými . Počas podujatia Biela noc , ktoré sa uskutoční v noci z 29. Každý má túto akciu spojenú s obrovskou . BIELA NOC do centra hlavného mesta tisíce ľudí.


Počas troch dní a nocí festivalu sa na vyše zastávkach . Obľúbený medzinárodný festival súčasného umenia – Biela noc sa uskutoční od 27. Festival súčasného umenia Biela noc s prívlastkami „najväčší a. Aj tento rok sme sa vybrali do mesta pozrieť si moderné umenie. Ide o medzinárodný umelecký event, ktorý ponúka v rôznych metropolách .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky