utorok 20. decembra 2016

Joj program

Joj program

Pozrite si aktuálny televízny program stanice JOJ. S možnosťou nastavenia vlastných TV staníc a sledovaných programov. Televízny program na dnes. TV program pre 1TV staníc. Filmy, seriály, zábava, šport v televízii vrátane fotografií a popisov.


Na naší stránce najdete pohled do zákulisí, rozhovory a další zajímavosti! Po prijatí správy o úmrtí jedného z najslávnejších česko-slovenských spevákov Karla Gotta menia program aj slovenské televízie. Hľadáte program na dnes či zajtra, alebo niekoľko dní dopredu? SpongeBob v nohaviciach VIII.


ESKO SLOVENSKO MÁ TALENT. Naši a Moja mama varí lepšie dostanú. Program kanálu Joj na nejbližší týden.


Užívajte si LIVE prenosy najsledovanejších televíznych programov z pohodlia domova alebo mimo neho. Prehľadný televízny tv program online, s predstihom až dní, desiatky tv staníc, možnosti notifikácií. Prípady Sue Thomasovej II. Pripravili sme si pre vás skvelý program , v rámci ktorého vystúpia popredné slovenské kapely a hudobníci ako Helenine oči, Richard Müller, Hex a Desmod.


Spoločnosť Slovenská produkčná a. Máte už program pre deti na leto? Odporúčame parádny florbalový kemp. Ešte pár miest je voľných. Jojka podľa divákov urobila s novým moderátorským . Aplikácia TV Joj je postavená iba na video obsahu a ponúka.


Zapojením sa do tejto súťaže udeľujete . Denne aktualizovaný tv program. Vyberte si program na dnes. Magazín plný nápadov a inšpirácií Od 12. Popcornuj joj , Popcornuj. Bude to již let od spuštění druhé tématické stanice provozovatele.


JOJ Group významné výročí. Sa oa qsjqA ao ajaq aaoi^aanD Xojiod ^TnajJJTP. Tv Joj Plus online vysielanie zadarmo pre všetkých.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky