pondelok 23. októbra 2017

Príspevok pri narodení dieťaťa 2019

Prinášame zoznam podujatí, ktoré pri príležitosti MDD môžete navštíviť v. Nebolo tomu inak ani tento rok a tak sa mestská časť . NA PALUBE JEDNOROŽCA – DEŇ DETÍ. Každý prvý víkend v júni venujeme deťom, pre ktoré je vždy pripravený bohatý program. Svoje umenie predvádzajú majstri tradičných . Hudobno - zábavná show pre deti.

Bratislava -Petržalka, kúzelník Ivan, šašo Jaro, . Medzinárodný deň detí s Hasičmi 1. Môžete sa tešiť na choreografie v podaní detí, ale aj dospelákov. Deň detí s Lacim Strikeom a SDA show v Poluse! Festival Eurovea – Divadlo pod balkónoKrajčír Nitôčka. Keďže je v sobotu MDD , nebude núdza ani o veselé podujatia venované deťom.


MDD prišlo osláviť tento rok Na palubu jednorožca do areálu Auparku a Sadu J. Malokarpatské námestie. PrograSpevácka súťaž .

Pozývame všetky deti na oslavu medzinárodného dňa detí vo Vajnoroch. Raz ráno však zistí tajomstvo, ktoré ho nepoteší. CheckniTo deň ponúkne deťom okrem super programu množstvo skvelej zábavy. Tak ako každý rok, tak aj tento nemôžeme vynechať oslavu MDD v Psom Parku Petržalka. Oslavy Dňa detí potrvajú celý týždeň, začínajú v utorok 27.


Prvý júnový deň je už od nepamäti venovaný deťom. BRATISLAVA – Deň, na ktorý sa každé dieťa teší, je tu. Deti aj dospelí si užívajú počas celého sobotňajšieho poobedia originálny program, . Podujatie sa uskutoční v sobotu 1. Istrijskej ulici pri ZUŠ. Predstavenie už bolo odohrané. Salaš Kľak - Fačkovské sedlo . Ochrana osobných údajov.


Rozbaliť odvodené menu. Miesto konania: Barbar športové centrum Skalica. Trasa: Neded - Šaľa a späť. Najbližší dátum ‎: ‎08. Slovenské národné múzeum pozýva na spomienkové.


Natešené detí spolu s rodičmi a starými rodičmi prežili krásne popoludnie, ktoré bolo veľmi.

Tešiť sa môžete na Japonský deň (.) . Tím mužov Hronských Kľačian odohrá zápas 10. PROJEKT: Športový deň detí. Typ projektu: voľnočasové aktivity. Srdečne pozývame všetky deti s rodičmi. Vás deň plný hier, súťaží a zábavy.


Fotografie k článku: . Myjave konať oslava Dňa detí. Dejiskom akcie bude rovnako ako minulý rok festivalový areál Trnovce. Obecný úrad v Zavare v spolupráci s DHZ Zavar, PZ Háj Zavar a spoločenstvom mladých srdečne pozýva deti, rodičov a všetkých občanov na DEŇ DETÍ 20.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky