utorok 31. marca 2015

Postrek proti komarom

Postrek proti komarom

Ponúkam Vám repelentné náramky , ktoré vydržia až 2hodín a naviac aj dobre vyzerajú. Využite možnost ako ušetriť a nenechať sa uštípať k smrti. Repelentný náramok , ktorý odpudzuje komáre. Veľmi účinný náramok proti.


Aromatický náramok proti komárom sa skladá z polyetylénu s nízkou hustotou. V teste účinnosti prepadol moderný náramok a mobilné aplikácie.

Postrek proti komarom

Prepadákom bol náramok proti komárom Aptonia, ktorý v skúške zlyhal už . Odo dneška je ale toho protivného bzučanie koniec! Niekomu postačí jeden. Stačí si nasadiť náramky proti komárom. Kategorie: KLIEŠŤATÁ a KOMÁRE.


Podrobné informácie REPELENTNÝ NÁRAMOK PROTI KOMÁROM. Unikátna ochrana proti hmyzu pre celú rodinu, účinnejší ako spreje a roztok. S vysokým repelentným účinkom.

Postrek proti komarom

Dlhodobo účinný repelentný náramok proti komárom , kliešťom, blchám, . Spotrebiteľský časopis dTest zisťoval ako dlho a či vôbec účinkujú prípravky proti komárom. Produkty testoval dvoma druhmi komárov z rodov . Obsahuje 1 prírodný výťažok z Citronela a . Dnes ušetríte € vďaka zľave. Vysoko a dlohodobo účinný ochranný repelentný prostriedok na odpudzovan. Má sviežu vôňu citronely (Olejový extrakt) a obsahuje zložky . Fotka Albio (Bio potraviny). Farebné čelenky proti všetkým pre dievčatá a chlapcov.


Načo so sebou ťahať repelent, keď si môžete nasadiť štýlový náramok a komáre sú preč! Toto leto je to fakt úmorné. Všetci poznáme tie chvíle plné pohody, či už je to pri vode, v stane, na letnom festivale, alebo napríklad na chate, ktoré nám vždy znepríjemňovali tie . Všetci sa tešíme na leto, no na otravný a dotieravý hmyz až tak nie. BC náramok proti komárom TRIXLINE 1ks.


Sedíte na záhradke, balkóne alebo v meste a popíjate obľúbenú kávičku či drink a neu. Tento unikátny náramok dokáže vďaka aróme, ktorú produkuje, odpudiť komáre a ostatný hmyz. Jedná sa o veľmi kreatívny produkt, ktorý zabráni.

Potom sa náramok či nálepka proti komárom stane Vašim nenahraditeľným. ZOOM Mosquito repelentný náramok je vyrobený z prírodných výťažkov . InnovaGoods najnižšie Ceny. Už si plánujete letné aktivity ako bicyklovanie, stanovanie, výlety či rybačku?


Nezabudnite na základnú vec - ochranu proti hmyzu! Farba: ružový, oranžový, žltý, červený, . Silikónový vodeodolný náramok. Teraz za skvelých Eur vrátane poštovného!


Náramky proti komárom - kusov. Navyše so 1 prírodnou arómou! Látkou, ktorá odpudzuje komáre, nie je žiadna chemikálie, ale extrakt z oleja citrusovníkov, netoxický biopestici .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky