piatok 20. marca 2015

Tv joj teletext

Tv joj teletext

Už aj diváci Plusky si môžu naladiť plnohodnotný teletext. Katarína Horváthová z oddelenia interaktivity a teletextu TV JOJ. Aktuálny, prehľadný a jednoduchý TV program televíznych staníc. Totha opytat, ci nema informacie o tom, kedy spustia teletext aj na DVB-T. Pozrite si aktuálny televízny program stanice JOJ.


Telkáč je viac než len TV program! Dalším stlačením tlačidla sa Stop funkcia ruší. Filmy, seriály, zábava, šport v televízii vrátane fotografií a popisov.


Ešte pred desiatimi rokmi hľadalo informácie na teletexte viac či. Televízny program na dnes. Jej predchodca TV Global teletext nepoznal a predstavitelia Jojky . TV obsahuje skryte titulky v teletexte.


Ponúkame aktuálny TV program pre slovenské i zahraničné televízie. Denne aktualizovaný tv program. Vyberte si program na dnes. Zabezpečenie vysielania reklamy, vysielania telenákupu.


I když česky dabované pořady se slovenskými titulky vyznívaly komicky, slovenská unie neslyšících poděkovala TV Joj za titulkovou službu. TV program zo včera, včerajší TV program, rozšírený tv program, program TV , televízny program na včera. Dajto – strana teletextu 666. Doma – strana teletextu 888.


Markíza – strana teletextu 888. ESKÉ SERIÁLOVÉ LEGENDY: případů majora Zemana. This is an incomplete list of teletext services available on different television channels around. In fact, almost all tv channels in Denmark have teletext ( called tekst- tv ). Some of those services are entirely in Danish, while international.


Na rozdiel od Smart TV aplikácií nemusíte opustiť aktuálne sledovaný. RTL, PRO7) a priniesli krajší teletext ,ktorý obsahoval aj obrázky a dalo. JOJ , ktorá ponúka zatiaľ iba archív, živé.


TV JOJ je jedinou televíziou na Slovensku, ktorá v hlavnom vysielacom čase prezentuje predpovede počasia priamo prostredníctvom meteorológov. Zoznam všetkých televíznych programov v portfóliu DIGI TV. JOJ H Originál, Slovensky, ÁNO, STANDAR General. SpongeBob v nohaviciach VIII.


Bláznivé dobrodružstvá nevyliečiteľne optimistickej . HBO a Cinemax, programy pre dospelých Hustler TV a XXX Xtreme. Ak prijímame TV signál priamo televíznym prijímačom, v menu prijímača vyhľadáme. Prístupné vyhľadávanie televíznych programov s audio komentárom na joj.


Pre správnu funkčnosť LIVE vysielania TV JOJ potrebujete mať nainštalovaný. Prosím kliknite na ikonku pre spustenie inštalácie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky