štvrtok 26. marca 2015

Stv1 spravy

Stv1 spravy

Denne aktualizované spravodajstvo! V nemocničnej lekárni vo Zvolene môžu získavať prax študenti farmácie. Rimavská Sobota, Hnúšťa, Tornaľa, Fiľakovo, Lučenec a ich okolie. Slabšia úroda, vyššie ceny.


Bardejov: Rusíni silvestrovali v piatok trinásteho. Ukrajine, zatiaľ čo v marci prevažovali správy.

Lidové noviny (December 8). Prídavok na dieťa sa od januára zvýšil o centov . Tipsport Extraliga, NHL, KHL, MS v hokeji a oveľa viac na Športky. Hlavná spravodajská relácia televízie JOJ , ktorá každý večer prinášajú profesionálne, nestranné a zrozumiteľné spravodajstvo.


NOVINY TV JOJ TV JOJ st 9. Noviny TV JOJ a televízny program. Využite možnosť automatického pripomínania. UPOZORNENIE: Vaše diskusné príspevky môžu byť použité vo vysielaní spravodajských formátov TV JOJ.


A k tomu najkvalitnejšie lifestyle správy na slovenskom internete.

Stv1 spravy

Ranné noviny JOJ majú novú posilu. Televízia Joj prichádza s novou talkshow. TV vám prináša najčerstvejšie kauzy, spravodajstvo či publicistické programy online, kedykoľvek máte čas. Aby sme Vám zaistili lepší užívateľský komfort a prispôsobili naše služby Vašim potrebám, ukladá TV Markíza na . Sammy a jeho priatelia. Francúzsky animovaný seriál.


TV archív markíza vám ponúka stále nové videá. Krimi správy , policajné vyšetrovanie, nehody, vraždy. Zabezpečenie vysielania reklamy, vysielania telenákupu. Nová československá romantická komédia Petra Kolečka Cez prsty, na ktorej sa televízia Joj koprodukčne podieľala, má za sebou úspešný . Aktuálne spravodajstvo zo Sloveska, sveta, športové novinky, ekonomika, kultúra a iné aktuality. Vychutnajte si večerný TV program stanice JOJ na dnes, zajtra, na celý týždeň.


Správy Šport zábava dokument hudba. Logo TV stanice JOJ Logo TV . Je to strategický krok na posilnenie . Podľa programových plánov 1. Hera odovzdala šek Nadácii Kvapka nádeje . Jana Krescanko Dibáková. Svojmu šéfovi v televízii som sama vopred oznámila, že reportáže o Grendelovi nakrúcať nebudem, .

Stv1 spravy

Program stanice TV JOJ dnes a na ďalších nasledujúcich dní. Seriál TV JOJ inšpirovaný skutočnými prípadmi a zásahmi. Na Slovensku funguje podobná relácia v televízii JOJ , pod rovnakým názvom. Prvýkrát sa VIP správy na Prime predstavili 12.


Po predstavení jesenných noviniek verejnoprávnej Slovenskej televízie a najsledovanejšej slovenskej televízie Markíza tu máme poslednú zo . JOJ naďalej trvá na vypnutí Českej televízie na Slovensku,. OPERÁCIE CIEV V PRIAMOM PRENOSE. JOJ Family chce svoje české správy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky