streda 18. marca 2015

Program joj tv

Interaktívny program TV stanice JOJ na najbližšie dva týždne s detailnými informáciami o reláciách a filmoch. Pozrite si aktuálny televízny program stanice JOJ. S možnosťou nastavenia vlastných TV staníc a sledovaných programov.


TV program pre 1TV staníc. Televízny program na dnes. ESKÉ SERIÁLOVÉ LEGENDY: Žena za pultem.

Filmy, seriály, zábava, šport v televízii vrátane fotografií a popisov. Denne aktualizovaný tv program. Vyberte si program na dnes.


Hľadáte program na dnes či zajtra, alebo niekoľko dní dopredu? Aplikácia TV JOJ využíva najnovšie technológie poskytujúce prehľad . ST) - skryté titulky (AD) - audiokomentár. Užívajte si LIVE prenosy najsledovanejších televíznych programov z pohodlia domova alebo mimo neho.


PS: Popcorn si musíte kúpiť sami.

SpongeBob v nohaviciach VIII. Máte už program pre deti na leto? Odporúčame parádny florbalový kemp. Ešte pár miest je voľných. Sám doma 2: Stratený v New YorkuZdroj: TV Joj.


Na Štedrý deň, keď bude vysielanie Joj. Nový slovenský vlastník ovládá slovenské televize Joj , TV Joj Plus,. Prejsť na JOJ od 04:do 20:- 12:30. Zloba - Královna černé magie. Komediálny seriál TV JOJ nám ukáže, aké náročné a krehké umenie je . Nahradia ich Nikto nie je dokonalý a Hoď svišťom.


Naši a Moja mama varí lepšie dostanú nový vysielací čas. Zařazení do vysílání by pak podle ní záleželo Pri JOJ sa ukazuje, že napriek . Rozhlas a televízia Slovenska. Oficiálny kanál TV JOJ. TV JOJ spustila na svojej oficiálnej stránke živé vysielanie. Aplikácia obsahuje live vysielanie, kompletný archív, televízny program.


Súčasťou programu budú sprievodné akcie ako autogramiády s tvárami televízie JOJ.

Interaktvny program TV stanice JOJ na najbliie dva tdne s detailnmi informciami o relcich a filmoch. Videoarchiv pořadů a vysílání televizních stanic. Pro tento program není k dispozici archiv.


Program v každom meste trvá od 13:do 22:00. Seznam dostupných stanic .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky