streda 18. novembra 2015

Jana kirschner koncert bratislava

Stropkovský obnovený jarmok. Vypočujte si exkluzívny koncert JANY KIRSCHNER v krásnej Zlatej. Vyber si koncert alebo festival a kúp výhodne vstupenky v predpredaji. Ostrieľaná hudobníčka ponúka . Vianočný Benefičný koncert - Sima Martausová a sólisti baletu.


Koncert v Pražskej Hybernii. Začalo to fungovať už od prvých minút s hypnotizujúcou pesničkou Idú, . BRATISLAVA - To, čo prežívala nemenovaná Slovenka, by sa rozhodne dalo nazvať peklom na zemi. Spôsoboval… Žena (23) nečakane porodila v Dubaji: . Zatiaľ tu nie sú žiadne koncerty.


Veget – komunitný festival na sídlisku. Metallica ruší koncerty , dôvod je vážny! Predám vstupenky na koncert Erosa Ramazzotiho, ktorý sa uskutoční dňa. Vstupenka na koncert ENRIQUE IGLESIAS 31.


Kirschner , Dan Barta, Korben Dallas,. Miliony prodaných vstupenek ročně, miliony spokojených zákazníků. JANA KIRSCHNER na zámku – exkluzívny koncert 27.


Ako predkapela Vám zaspieva Jana Krištof Lehotská, ktorá začiatkom tohto roku vydala svoj debutový album. Oficiálny krst cédečka sa konal v Prahe a teraz ho . Speváčka sa predstaví v spojení so sláčikovým kvartetom Spectrum Quartett, pod vedením Jána. Markéta: „Jak jste se dostala . Trojhodinový koncert si medzi seba rozdelia, v súčasnosti jedny z najobľúbenejších.


Medzinárodná výstava NAIVA BRATISLAVA je o úprimnosti a radosti zo života. Bratislava (2.) a Nové Zámky (2.). Kompletná relizácia technického zabezpečenia ozvučenia,osvetlenia,pódia pre vystúpenie. Jej výnimočný koncert a zamatový hlas ohúrili všetkých prítomných hostí. Jana Skácela nese název (D)Obrovský Skácel.


Novom Meste štartujeme leto – a ako tradične so skvelým programom. Preto Jaromíra Nohavicu na koncert pre Pamäť národa pozvať. Vladimir 5Mike T. HSP/Foto:Screenshot:) .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky