streda 11. novembra 2015

Spravy tv joj live

Spravy tv joj live

TV program, epizódy relácií a seriálov, exkluzívne videá zo zákulisia vašej obľúbenej televízie JOJ. Mladú Trebišovčanku vylákali do Škótska, kde ju predali na vydaj. TV JOJ sa už ozvali aj ďalšie obete. V Humennom si niekto spravil so zvierat živé terče . Najčerstvejšie správy už o 17:00.


Jojka, alebo TV Joj , je rýdzo slovenská celorepubliková televízia , ktorej vysielanie bolo spustené dňa 2. Nahradila tak v tej dobe končiacu. JOJ Family přináší nabídku pořadů pro fanoušky dobré televizní zábavy. Na naší stránce najdete pohled. V druhej polovici roka plánujeme rozšíriť vysielateľ živé vysielanie aj o ďalšie stanice – detskú RiK a filmovú JOJ Cinema. Každý deň nové správy , publicistické relácie, zaujímavosti.


Televízia PLUS - keď chceš viac plus. Rozhlas a televízia Slovenska. Pozerajte sa na svet z tej krajšej stránky. Za minút vás moderátor prevedie sumárom.


Do televíznej skupiny JOJ Group dnes patrí celkovo sedem televíznych staníc pre rôzne cieľové skupiny slovenského (ale aj českého) publika. Návod ako sledovať zápasy UFC, alebo Bellator live. V tejto aplikácii získate najnovšie správy , exkluzívne videa, živé prenosy a sledujte platené udalosti priamo na svojom zariadení . Aplikácia mojtvprogram ponúka TV program pro viac než 1televíznych staníc.


Portál televíznej skupiny JOJ zmenil štruktúru. Kľúčovú pozíciu má archív a live stream TV staníc. Top správy z marketingu, médií a reklamy.


Odkazy na živé vysielanie sme umiestnili ako preklik cez názov konkrétnych televízií. Jednotka RTVS - Slovenská televízia - živé vysielanie . Aplikácia obsahuje live vysielanie, kompletný archív a televízny program. Sledovať môžete seriály, veľké televízne šou, súťaže a správy úplne . JOJ Plus v tej najlepšej kvalite. Joj Plus má pomerne jasný koncept, v ktorom sa striedajú ako správy , zábavné programy, tak . Aby sme Vám zaistili lepší užívateľský komfort a prispôsobili naše služby Vašim potrebám, ukladá TV Markíza na Vašom počítači, tablete alebo smartfóne súbory. Jeden na jedného s Ľubou Oravovou a Martinom . Seriál Za sklom už nie je . Sleduj slovenske televizie na svojom windows mobile.


Krimi správy , policajné vyšetrovanie, nehody, vraždy. Aktuálne správy z domova aj zo sveta, škandály, krimi aj šport na jednom mieste. TV program na dnes, pravidelne aktualizovaný televízny program na dnes a zajtra, prehľadný program TV na dnes. Denne aktualizované spravodajstvo! Súd nariadil zastaviť neoprávnené šírenie programov TV Markíza . Rádio Slovensko, Rádio Devín,.


Vláda vo štvrtok schválila investíciu 55- miliónov eur do rekonštrukcie a rozšírenia rolovacích dráh, hál či zázemia . Megamax Minimax MTV Dance MTV Hits MTV Europe National Geographic Nat. Internetový katalóg obsahujúci .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky