piatok 29. januára 2016

Archiv joj tv

Digitálna televízia a TV archív. Pri platbe bankovým prevodom bude služba retransmisie OTT, TV archív aktivovaná najneskôr do hod. Programy televízie JOJ vo vysokej kvalite obrazu.


Súkromná televízia JOJ prednedávnom rozšírila svoje akvizície, kedy kúpila na českom trhu platené stanice CS. Prihláste sa do aplikácie Skylink Live TV a sledujte vaše obľúbené TV.

Sedemdňový archív s možnosťou pustiť si od začiatku práve vysielaný. Nejlepší digitální televize až se 1kanály včetně sportovních kanálů OTV Sport. Zpětné zhlédnutí až dní a 1hodin nahrávek.


Filmy, seriály i živé přenosy. Vysiela hlavne filmy a reprízy starších dielov seriálov TV JOJ. Nova sport je stanica pre všetky športových nadšencov, ktorých zaujíma: tenis, basketbalová . Zapojením sa do tejto súťaže udeľujete prevádzkovateľovi súťaže – TV JOJ súhlas.

Markiza Doma DajTo Nova Sport Nova Sport Nova International Markiza. Niektoré získané informácie TV Markíza zdieľa s inými spoločnosťami. Niektoré informácie sú aj priamo spracovávané ďalšími spoločnosťami (personalizácia zobrazovanej reklamy) bez zásahu TV Markíza. AMC, Sport Sport Minimax a Spektrum.


Plný prístup k prémiovým článkom a archívu. Magio televízia plná zážitkov. Kanály Jednotka, Dvojka, Markíza, Doma, TV JOJ , Joj Plus, Dajto, TA ČT ČT2.


Tuki- tv Digi- sport -1-SDHD Digi- sport -2- SDHD Digi- sport -3-SDHD premier- sport -hd Digi- sport -5-SDHD. Najlepšie počasie 20:Česko Slovensko má talent 22:00 . Pozrite si program TV dnes po jednotlivých staniciach. Interaktívny program TV stanice JOJ na najbližšie dva týždne s detailnými informáciami o reláciách a filmoch. Získajte teraz k internetu Orange TV ako darček. Prečítajte si viac o tejto.


Orange Šport : MFK Ružomberok - ŠK Slovan Bratislava. Auto Motor und Sport - HD HD.

Televízny program na dnes. Balík neobsahuje stanice Markíza, Doma, Dajto, TV Joj , Joj Plus a Wau. Nova Sport Nova Sport Óčko Playboy TV Prima Comedy Prima LOVE Prima ZOOM.


TV archív toho, čo bežalo na JOJ live je samozrejmosťou, a teda nie je. RTVS archív - Slovenská televízia , Prostredie aplikácie JOJ pre Android. S možnosťou nastavenia vlastných TV staníc a sledovaných programov.


Sledovavie programu až dni spätne. Kompletný archív relácií a seriálov televízie JOJ dostupný online v super kvalite. TV program JOJ Cinema sa načítava. Pre maximálny komfort užívateľov prináša. TV JOJ má novú mobilnú aplikáciu, ponúka live stream aj archív.


JOJ Group – JOJ , PLUS, WAU a huste. Orange sprístupní kanál Premier Sport dočasne zadarmo pre predplatiteľov Orange Sport. POLDOVÉ V AKCI (ST) - skryté. NOVÉ BYDLENÍ (ST) - skryté.


NA CHALUPĚ (ST) - skryté titulky Tv JOJ Family online - Spustit. V pamäti Preložiť túto stránku Joj Family je česká televize, která k nám dorazila ze sousedního Slovenska. Fashion TV , Spektrum Home.


TV Program slovenský, českých a zahraničných tv staníc na najblizších dní, TV tipy, možnosť vlastného nastavenia. PORTOVÉ NOVINY -Stereo, Premiéra, HD-. Komediálny seriál TV JOJ nám ukáže, aké náročné a krehké umenie je rodičovstvo.


Všetko podstatné o Topoľčanoch na jednom mieste. Samospráva, nehody, krimi, kultúra a šport v aktuálnom čase. Tipy na výlety, zaujímavosti z regiónu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky