štvrtok 21. januára 2016

Gottova vila

Gottova vila

Ville : STARA BYSTRICA. Projekty sadovníckych úprav: Ing. Dana Marcinková Stavbu realizoval: Priemstav . Domu kultúry v Dubnici nad Váhom k stvárneniu tohto jedinečného projektu v štýle sorely? Pôdorysný tvar lastovičky .

Gottova vila

Riaditeľ: Peter Bielický Dis art. Cenník prenájmu priestorov Domu . Predaj vstupeniek v pokladni Domu kultúry Dúbravka mesiac pred . Pracovná doba: Pondelok, utorok, štvrtok: 8. Kontakt: pani Jana Šimoničová tel. Pokladňa Spoločenský dom otváracie hodiny: Pondelok: zatvorené Utorok: zatvorené . Kultúrne Centrum KCB Bojnice dom kultúry program.


Dom kultúry Devín využívajú pre svoje aktivity: Klub dôchodcov Bohumila.

Celonárodná databáza kultúrnych programov v slovenských mestách. Výhodou viacúčelovej zrekonštruovanej budovy je jej poloha - v centre mesta Nové Zámky. V súčasnej dobe je v správe Novovitalu.


Zostaň informovaný o našich novinkách. Prihlás sa do nášho newslettra a budeme ti zasielať novinky priamo na e-mail. MsKS, ktorého organizačnou súčasťou je . Ponúkame sálu na veľkú svadbu v Prešove.


Miestnosti na školenia, semináre, banket. Príjemná reštaurácia pre rodinnú oslavu, dobré jedlo v Prešove čaká na. Uzatvára zadné dvory existujúcej štruktúry historických objektov . Vďaka svojej multifunkčnosti a modernému vzhľadu je vyhľadávaným miestom pre . Prenájom priestorov - spoločenská sála a reštaurácia, ktoré sú vhodné pre firemné stretnutia, stužkové slávnosti, svadby, životné jubileá, kary,.


Stránka o živote a dianí v obci Tešedíkovo. Nájdete na nej fotogalérie, správy a novinky. Kompletný program, vstupenky online, kontakt a všetky informácie o Kultúra Púchov.


V Dome kultúry sa konajú rôzne kultúrno-spoločenské podujatia, divadelné predstavenia, koncerty, plesy, tanečné a zábavné podujatia rôznych žánrov . MAŽORETKY SILUET BRATISLAVA ‎: ‎utorok Cvičenia pre seniorov ‎: ‎I.

Gottova vila

Ide pritom o zaujímavé dielo modernej architektúry, Spolok architektov Slovenska . Dom Kultury in Lublin on so 14. Vo Veľkonočnú nedeľu, 21. Dome Kultúry uskutočnil sa Koncert kovačických sólistov.


Jednalo sa o zateplenie . Nenašli sa žiadne výsledky. Mesto sa stalo úspešným .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky